Chciałem coś komuś SZYBKO!!! odpisać mając w drugiej ręce białą laskę i nie mogłem wpisać małpy. Stwierdziłem, że mam dosyć tej złotej klatki i rozstałem się z telefonem rzucając nim z całej siły o beton.
Już sobie to wyobrażam. * Laska stuka* * Dźwięk SMSa. Mężczyzna przystaje, wyciąga telefon.* * Przez chwilę słucha w napięciu, odpisuje. Nie może znaleść jednego symbolu na klawiaturze. * Kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! * Rozwścieczony rzuca telefonem o ziemię. *
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Iphony w tym momencie mają zapewnioną aktualizację systemu przez 6 lat, więc każdy Android może się tu schować. Darek, telefon to nie piłka do tenisa ziemnego. A Coca-cola może być?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Na rynku ma pojawić się nowy Blindshell. Wiem, ilu na tym forum jest sceptyków tego rozwiązania, ale po pierwsze, telefon jest kompaktowy nie tylko w teorii, a po drugie, posiada klawiaturę fizyczną więc mieści się w temacie dyskusji.
@Darek a jak znowu nie będzie tych połączeń przychodzących? Ja jestem sobie w stanie wyobrazić te parametry. Procesor. Dual core 1ghz, Ram. 512 mb. Rom. 4gb.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
This site uses cookies to enhance your experience.