Nominacja Julitki przyjęta.
Jeśli czytający ten wontek mająpomysły, zawsze mogą zawzmiankować kogoś do wyzwania kto nie czyta tego wontku.
Dokładnie. a sam pomysłów na nominację nie ma, ale jeśli ktoś taki posiada, t chętnie poczuję się nominowany ;)
@Julitka
Mam taki zamiar, ale aż się to całe szaleństwo skończy, bo teraz wszyscy jesteśmy w domu i warunków nie ma.
Mam taki zamiar, ale aż się to całe szaleństwo skończy, bo teraz wszyscy jesteśmy w domu i warunków nie ma.
Jeden nominowany tak właśnie się o tym dowiedział. :)
--Cytat (balteam):
Jeśli czytający ten wontek mająpomysły, zawsze mogą zawzmiankować kogoś do wyzwania kto nie czyta tego wontku.
--Koniec cytatu
--Cytat (balteam):
--Koniec cytatu
A czy nominować mogą osoby, które nie brały wcześniej udziału w zabawie? Czy najpierw mnie ktoś musi nominować, zebym ja mogła nominować kogoś?
Z tego co wiem, możesz nominować od razu. Jestem chętna do kolejnych nominacji, a swoją zgłoszę, jak tylko wymyślę coś wartego.
W takim razie nominuję Monstricka do tego, żeby wrzucił jakieś swoje nagranie z dzieciństwa :)
Powiem lepiej: na raz możesz nominować przecież więcej osób, niż jedną, byle one to pociągnęły.
Może kiedyś, teraz niemam możliwości, ale zapamiętam.
No dobra, jak tak, to ja dla wszystkich mam nominacje, dla każdego coś:
Zaczynam, proszę się przygotować, mnie tu dzić cały dzień nie było, ale przyszłam i proszę bardzo:
Daszek, opowiedz na blogu głosowo o książce, którą ostatnio przeczytałeś.
Zuzler: napisz nam jakieś krótkie opowiedanie na swoim blogu.
Monstricek: zaśpiewaj mi po białorusku moją ulubioną piosenkę "zrodzily sa terky", ale na żywo na blogu to nagraj.
Denis, zaśpiewaj piosenkę z Kiepskich na blogu.
Balteam, opowiedz coś o sobie na swoim blogu.
Monika, mozesz nominować, a ja cię nominuję, żebyś nam przeczytała cos na blogu, coś, co lubisz.
Piotrze, zaraz idę słuchać.
Zaczynam, proszę się przygotować, mnie tu dzić cały dzień nie było, ale przyszłam i proszę bardzo:
Daszek, opowiedz na blogu głosowo o książce, którą ostatnio przeczytałeś.
Zuzler: napisz nam jakieś krótkie opowiedanie na swoim blogu.
Monstricek: zaśpiewaj mi po białorusku moją ulubioną piosenkę "zrodzily sa terky", ale na żywo na blogu to nagraj.
Denis, zaśpiewaj piosenkę z Kiepskich na blogu.
Balteam, opowiedz coś o sobie na swoim blogu.
Monika, mozesz nominować, a ja cię nominuję, żebyś nam przeczytała cos na blogu, coś, co lubisz.
Piotrze, zaraz idę słuchać.
Jak ktoś coś jeszcze chce, to proszę się zgłaszać, rozdam nominacje. :)
No i świetnie :)
Będą terky po-rusińsku, tylko tekst sobie przypomne.