Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Wróć do Integracja Eltenowiczów#81 ambulocet
Nominacja Julitki przyjęta.
#82 balteam
Jeśli czytający ten wontek mająpomysły, zawsze mogą zawzmiankować kogoś do wyzwania kto nie czyta tego wontku.
#83 denis333
Dokładnie. a sam pomysłów na nominację nie ma, ale jeśli ktoś taki posiada, t chętnie poczuję się nominowany ;)
#84 daszekmdn
Jakąś przeróbkę z kiepskich zrób :D
#85 denis333
Hmm. Ja za dzieciaka nagrywałem nawet własne słuchowiska na bazie kiepskich XD
#86 Elanor
@Julitka
Mam taki zamiar, ale aż się to całe szaleństwo skończy, bo teraz wszyscy jesteśmy w domu i warunków nie ma.
#87 Julitka
Jeden nominowany tak właśnie się o tym dowiedział. :)
--Cytat (balteam):
Jeśli czytający ten wontek mająpomysły, zawsze mogą zawzmiankować kogoś do wyzwania kto nie czyta tego wontku.
--Koniec cytatu
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#88 Piotr
Nominacja od Skrzypeńki już na moim blogu.
#89 Monia01
A czy nominować mogą osoby, które nie brały wcześniej udziału w zabawie? Czy najpierw mnie ktoś musi nominować, zebym ja mogła nominować kogoś?
🇺🇦 🇵🇱
#90 Paulinux
Z tego co wiem, możesz nominować od razu. Jestem chętna do kolejnych nominacji, a swoją zgłoszę, jak tylko wymyślę coś wartego.
#91 Monia01
W takim razie nominuję Monstricka do tego, żeby wrzucił jakieś swoje nagranie z dzieciństwa :)
🇺🇦 🇵🇱
#92 Zuzler
Powiem lepiej: na raz możesz nominować przecież więcej osób, niż jedną, byle one to pociągnęły.
#93 Monia01
Ok, ale na razie nic innego nie wymyśliłam :D
🇺🇦 🇵🇱
#94 monstricek
Może kiedyś, teraz niemam możliwości, ale zapamiętam.
#95 skrzypenka
No dobra, jak tak, to ja dla wszystkich mam nominacje, dla każdego coś:
Zaczynam, proszę się przygotować, mnie tu dzić cały dzień nie było, ale przyszłam i proszę bardzo:
Daszek, opowiedz na blogu głosowo o książce, którą ostatnio przeczytałeś.
Zuzler: napisz nam jakieś krótkie opowiedanie na swoim blogu.
Monstricek: zaśpiewaj mi po białorusku moją ulubioną piosenkę "zrodzily sa terky", ale na żywo na blogu to nagraj.
Denis, zaśpiewaj piosenkę z Kiepskich na blogu.
Balteam, opowiedz coś o sobie na swoim blogu.
Monika, mozesz nominować, a ja cię nominuję, żebyś nam przeczytała cos na blogu, coś, co lubisz.
Piotrze, zaraz idę słuchać.
#96 skrzypenka
Jak ktoś coś jeszcze chce, to proszę się zgłaszać, rozdam nominacje. :)
#97 daszekmdn
Zlecenie przyjęte.
#98 Monia01
Przeczytam :)
🇺🇦 🇵🇱
#99 skrzypenka
No i świetnie :)
#100 monstricek
Będą terky po-rusińsku, tylko tekst sobie przypomne.