Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki
Wróć do Integracja Eltenowiczów#361 Mimi
Julitko, już wpis antytrądzikowo-ziołowy jest na moim blogu. W pierwszej dziesiątce w kategorii zielarsko-kosmetycznej. Tytuł bodajże "Trądzik pod kontrolą". :)
#362 Bartek1
dariusz1991 szkoda że nie umiem pisać wierszy, mógłbym przyjąć to wyzwanie.

#363 Julitka
Acha, to przepraszam. :)
--Cytat (Mimi):
Julitko, już wpis antytrądzikowo-ziołowy jest na moim blogu. W pierwszej dziesiątce w kategorii zielarsko-kosmetycznej. Tytuł bodajże "Trądzik pod kontrolą". :)
--Koniec cytatu
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#364 pates
Nominuję sanklip do zagrania pewnego utworu na melodyce. Utworek podeślę pm ką
#365 Mimi
@Julitko, nie ma sprawy. Życzę miłej lektury. :) Wpis 9. od początku kategorii. Tytuł: "Nie daj się. Trądzik pod kontrolą".
#366 pajper
Nominacja od Balteama zrealizowana.
Ode mnie:
1.
Balteam, napisz nam, proszę, dowolnej długości wpis, który będzie brzmieć bardzo mądrze, a w praktyce będzie największą bzdurą, jaka Ci przyjdzie do głowy.
2.
Daszekmdn, przypomnij nam na blogu jedno lub kilka najmilszych wspomnień z prawie 6-letniej już historii Eltena. :)
3.
Magmar, pokaż nam piosenkę, którą uważasz za kompletną żenadę i napisz o niej przynajmniej trzy dobre rzeczy. :)
Z góry dziękuję.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#367 djkrissu
Jak to komu? a kto mnie nominował?
--Cytat (Julitka):
Nie, to nie, nikt nie przymusza.
Ale komu odmawiasz? :)
--Cytat (djkrissu):
W związku z ostatnimi posunięciami dawida wobec mnie, odmawiam. szczegóły na moim blogu w ostatnim wpisie.
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
#368 adelcia
na mojim blogu przeczytalam, zektos teskni za mojimi wpisami audio. NO wiec .. ma ktos jakies pomysli?
#369 balteam
Nominacja od Pajpera zrealizowana, nie jest długa.
#370 daszekmdn
Zlecenie przyjęte :)
#371 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Chciałbym nominować Elanor. Chodzi o napisanie rozprawki na temat wyższości książki Anhar nad Harrym Potterem.
#372 Julitka
Trudne stawiasz wyzwania. :)
--Cytat (dariusz.1991):
Chciałbym nominować Elanor. Chodzi o napisanie rozprawki na temat wyższości książki Anhar nad Harrym Potterem.
--Koniec cytatu
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#373 djkrissu
--Cytat (dariusz.1991):
Odmówił mi, ponieważ poprosiłem, żeby napisał wiersz w którym opisałby wszystko to , co Dobrego 'dawid zrobił dla eltena i środowiska niewidomych. Takie antidotum na ostatnie blogowe wpisy.
--Koniec cytatuOdmówiłem i owszem, pnieważ poraz kolejny chociaż myślałem, że sprawa się skończyła, to jednak dawid pokaał, że nie niesłusznie mnie poraz kolejny baując za fakt, że nie zaglądałem na eltena, ale to temat na nie na ten wątek. Wszystko jest na moimblogu na ten temat. I tyle w tej spraie.
#374 djkrissu
Prepraszam za litrówki, ale to jest przykład jak elten zjada ltery.
#375 daszekmdn
co nie zmienia faktu ze było Cię słychać w pewnym ostatnio zrobionym wpisie marchewy na forum z konta koronawirus i może stąd to wyszło.
#376 djkrissu
Mnie? jak mnie skro nie zatglądałem na eltena? ale to niejest temat na ten wątek.
#377 djkrissu
A jeśli było jakieś podejrzenie, to dla czego nikt nie napisał do mnie na prv w celu wyjaśnienia sprawy, znając moje stanowisko w tej sprawie?
#378 daszekmdn
No, niekoniecznie musiało to się stać danego dnia, ban mógł być dany później
#379 djkrissu
Koniec tematu w tym wątku
#380 daszekmdn
Nie wiem dlaczego, ja do moderacji głównej nie należę ;)