Problem w tym,e u mnie pamięć dziurawa i za cholerę od jednego kopa się tego nie naumiem. Mogę albo montować albo poczekacie miesiąc. :ddd
Ale żeby nie było, zaraz leci post z zabawkami Martynki.
Ooo super, cieszę się. :)
Große Operndiva?
Ja nominuje tomeckiego do skomponowania czegoś nowego na bloga.
marzenia się spełniają.
Uff! Nominacja od Kazka wykonana.
to już gratuluje przed wysłuchaniem.
marzenia się spełniają.
Nominacja Titomatona ukończona, szybki let's play jednak się udał.
Więc zapraszam;xD
Senter San
Z moją nominacją mogą być małe opóźnienia, gdyż ostatnio nie mam zbytnio wolnego czasu ze względu na zdalną naukę.
Ej, to niegłupie jest z tymi programami, ale faktycznie chyba będzie tego sporo.
Dołączam się i jeszcze poproszę krótki opis tych mało oczywistych.
--Cytat (DJGraco):
Łooo toż poleciaaaaaaał.
Lista pewnie będzie duża.
--Koniec cytatu
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
Tomecki swoją nominacje wykonał genialnie.
Właśnie o to mi chodziło.
Nominacja zaliczona :)
Czas na mnie.
Zrobie to w przeciągu kilku godzin.
powiedzcie mi, pytanie techniczne, jak i w czym połączyć dwie ścierzki? czyli, moje gadanie i muzykę i potem, jak dołączyć na koniec tych ścieżek kolejną i czym?
Große Operndiva?
Zrobiona nominacja od Djsentera, gram tylko nożem i mieczem w undead assault.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
A ja nominuje Dasza, DJa graco, i Sentera,
Zrópcie słuchowisko koty rozrabiaki.
ło bożż, i co panowie? Próbujemy?
Senter San
Ja nominowałam Kat do napisania opowiadania dowolnej długości o tematyce z gry o tron z udziałem ulubionej postaci, zgodziła się!
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Nominowałam też Skrzypenkę do opowiedzenia jakiegoś smutnego, lub stresującego wydarzenia z czasów szkolnych.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Agato, a ja ciebie, do zamiałczenia i wżucenia tego na bloga.
Przyjmuję wyzwanie :-)
Yy? Ty masz serio Patryk ładnie mówiąc dziwne pomysły.
Nie wiem, tytuł słuchowiska taki jak jakiejś bajki dla dzieci, z resztą słuchowisko o kotach? Nie mam tyle dźwięków, a po za tym co można wymyślić w tym temacie? Jakiekolwiek słuchowisko to i zrobić można, ale takie? HM.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P