Forum

Nominacje, pomysł z bloga Skrzypenki

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 12 / 55 Następna

DJGraco

#221 ·

Skrzypenka najprościej audacity, ale może i bez muzyki być.

skrzypenka

#222 ·

No właśnie, to dam bez
Große Operndiva?

Monia01

#223 ·

Zuzler nominowała mnie do tego, żebym zrecenzowała książkę, którą uznałam za totalne barachło. No i jest, napisałam
🇺🇦 🇵🇱

Bartek1

#225 ·

Acha i nominuje jamajke do zaśpiewania na blogu tytułowej piosenki z bajki Pszczółka Maja.
Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

patrykkubaszczyk

#227 ·

No i mimi, aby zaśpiewała jakiś utfór, który ona lubi.

Bartek1

#228 ·

Ooo toś mi dał wyzwanie. :DDD
Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

Mimi

#229 ·

Patryku, Ok. Co prawda lubię wiele utworów, ale coś wybiorę. :)
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Zuzler

#230 ·

Współczuję Jamajce.

Paulinux

#231 ·

A ja Bartkowi1
Happy hacking

skrzypenka

#232 ·

Moniki Zarczuk nominacja od Balteama również została spełniona, a ja siedze nad opowiadaniem dla Kat o Voldemorcie, więc to troche potrwa, jest w nim gadająca walizka :d
Große Operndiva?

skrzypenka

#233 ·

Bartek1 proszę coś zaśpiewać na swoim blogu :d
Große Operndiva?

Bartek1

#234 ·

Dobra sprubóje.

Zuzler

#235 ·

No, to Siciliano też już jest nominowany. Albo nagra jakąś swoją wypowiedź po czesku, albo opowie o różnicach miedzy czeską i polską wymową, albo o nieoczywistych słowach, które po czesku znaczą co innego niż po polsku.

DJGraco

#236 ·

Czerstwe peczivo. Zgadnijcie co to po czesku znaczy :DDDD, ale niebędę spojlerować.

Bartek1

#237 ·

To samo co po polsku.

DJGraco

#238 ·

Zrobione! Nominacja od Dashka wykonana.

pajper

#239 ·

Nominacje od Julitki i Bartka1 wypełnione. :)
To ode mnie za dwie nominacje dwie nowe:
1. Skrzypenko, a wykonałabyś dla nas coś "Skaldów"? Cokolwiek? :)
2. Dla Mimi: od dawna ciekaw jestem, jak zinterpretowałabyś pewien wiersz, chodzi oczywiście o przeczytanie go na blogu. :)Wiersz ten to "Morski dzwon" Tolkiena. W razie czego mogę podesłać, bo był wydany książkowo i chyba trudno znaleźć go w Internetach.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

daszekmdn

#240 ·

Pajper, nominuję Cię do prezentacji I-R-S-A.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Poprzednia 12 / 55 Następna