Skrzypenka najprościej audacity, ale może i bez muzyki być.
No właśnie, to dam bez
Zuzler nominowała mnie do tego, żebym zrecenzowała książkę, którą uznałam za totalne barachło. No i jest, napisałam
No np. jak koty rozwalają komuś tv, i ine.
Acha i nominuje jamajke do zaśpiewania na blogu tytułowej piosenki z bajki Pszczółka Maja.
A ja ciebie, abyś napisał własną książke.
No i mimi, aby zaśpiewała jakiś utfór, który ona lubi.
Moniki Zarczuk nominacja od Balteama również została spełniona, a ja siedze nad opowiadaniem dla Kat o Voldemorcie, więc to troche potrwa, jest w nim gadająca walizka :d
Bartek1 proszę coś zaśpiewać na swoim blogu :d
No, to Siciliano też już jest nominowany. Albo nagra jakąś swoją wypowiedź po czesku, albo opowie o różnicach miedzy czeską i polską wymową, albo o nieoczywistych słowach, które po czesku znaczą co innego niż po polsku.
Nominacje od Julitki i Bartka1 wypełnione. :)
To ode mnie za dwie nominacje dwie nowe:
1. Skrzypenko, a wykonałabyś dla nas coś "Skaldów"? Cokolwiek? :)
2. Dla Mimi: od dawna ciekaw jestem, jak zinterpretowałabyś pewien wiersz, chodzi oczywiście o przeczytanie go na blogu. :)Wiersz ten to "Morski dzwon" Tolkiena. W razie czego mogę podesłać, bo był wydany książkowo i chyba trudno znaleźć go w Internetach.
To ode mnie za dwie nominacje dwie nowe:
1. Skrzypenko, a wykonałabyś dla nas coś "Skaldów"? Cokolwiek? :)
2. Dla Mimi: od dawna ciekaw jestem, jak zinterpretowałabyś pewien wiersz, chodzi oczywiście o przeczytanie go na blogu. :)Wiersz ten to "Morski dzwon" Tolkiena. W razie czego mogę podesłać, bo był wydany książkowo i chyba trudno znaleźć go w Internetach.