A Hero's Call: spojlery, porady ETC
Wróć do spoilery cheaty sejwy i takie tam#141 nuno69
Idź do Beatrice. Pogadaj z nią, ona ci powie gdzie jest
#142 grzegorzm
No nie wiem jakoś ona tylko o tych swoich eliksirach gada.
#143 Celtic1002
Ja ci mówiłam, że jak ja jej szukałam, to ona w jakimś domu była i w sypialni, ale nie pamiętam, w jakim.
Anna Frankowska
#144 nuno69
Hm, to dziwne. Bo powinieneś mieć możliwość zapytania jej czy nie widziała Victorii.
#145 kacper10
hej, mam pewien problem. Jak nazywa się ta książka, która pomaga w ułożeniu figurek w tym ogromnym drzewie? I gdzie ją znaleść?
#146 pates
mysteries of depwood to nazwa a jest w forcie
#147 kacper10
ok dzięki, ale ja w tej książce nie mam żadnych porad ani wskazówek jak to ułożyć.
#148 exterminator
powiedzcie mi proszę jak pokonać lorda adrianusa jakiej strategji użyc czy coś takiego bo jak rozwalę najpierw strażników a potem jego to on znowu orzywa a jak jego to on zabiera rzycie tym strażnikom i nie wiem co robić dalej itak się odrodzi i moją drużynę wykończy
#149 pates
eeee, jak strażnicy padają to ty ich wskszeszaj jak możesz i będzie dobrze. Poza tym quen niech wzywa tytusa.
#150 matius
A to, że Adrianus się leczy to jest normalne, że tak powiem.
#151 nuno69
Dlaczego ja Adrianusa wziąłem na 3 hity?
#152 pates
mi padł też na 3, ale to dzięki magii
#153 matius
Ja za jednym podejście go pokonałem ale nie pamiętam na ile hitów. Raczej więcej niż trzy.
#154 exterminator
ale jak wam się to udało rze się nie zreanimował?
na czym najpierw się skupić czy na nim czy na strażnikach
#155 pates
na nim
#156 exterminator
dięki podziałało hahahaha ale go rozgromiłem
#157 pates
a ja zauważyłem bug. Da się 1 strażnika na naszą stronę na stałe przejąć
#158 matius
Jak to zrobić?
#159 pates
musisz być nekromantą, i tego jednego pozostawić przy życiu a potem go zaatakować wskrzeszeniem
#160 grzegorzm
Witajcie. mM PYTANIe, dostałem maila z informacją, że jest aktualizacja ahc ale klikam ten updater exe i nie wiele się dzieje. żadnej informacji, że pobiera i nic takiego.