Bo musisz pobrać ten updater z wersji 1.2.1
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
pates — Post 163 of 612
2018-07-11 10:46
z linka do pobrania zipa z którego pobierałeś 1 raz
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
hahaha ciekawe czy ja to jeszcze mam.
No właśnie. To jest problem tej gry, czasem ktoś po prostu zapomni updatera podienić
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
i co teraz nie da się z tym nic z robić?
Raczej nie, chyba że ktoś udostępni updater.
W związku z tym proszę kogoś o udostępnienie plików.
MOżesz też pobrać
www.outofsightgames.com/files/a-heros-call.zip
i tu już ten updater będzie najnowszy?
Tak.
tylko, że link nie działa.
pates — Post 171 of 612
2018-07-11 12:38
Ja nie wiem strona ahc się ładuje i tyle.
Aha, postawili bramkę na pobieraniu. Wiesz co? Sprubuję ci to skołować i wyślę tutaj dla potomnych
dzięki. ja bym sobie pobrał to jeszcze raz ale trochę nie wiem jak bo przypomniałem sobie chasło do blindgamers.com, ale nie wiem co dalej.
Powiedzcie mi czyli jak usunęło się maila z linkiem do ahc to już teraz na nowo nie mogę tego pobrać?
No nie, trzeba linka z pamięci albo od kogoś. Debilizm
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
dzięki, ale to żeczywiście debilne, że jak się linka straci to już nie pobierzesz.
jak sprawdźić jaka jest wersja gry bo niby mi się aktualizowało, ale nie wiem czy się z aktualizowało bo w updater lok czy jakoś tak jest dalej jakaś stara wersja tak jak by się nie z aktualizowało.
pates — Post 180 of 612
2018-07-11 22:32
w nazwie okienka pisze np a heros call 3 4 5