A Hero's Call: spojlery, porady ETC
Wróć do spoilery cheaty sejwy i takie tam#121 Celtic1002
Nie pocieszyleś. A z tą kryptą?
Anna Frankowska
#122 Celtic1002
Zwątpiłam dzisiaj w siebie. Łażę po tej rodzinnej krypcie Adrianusów i nic tam do otwarcia znaleźć nie mogę. Ktoś naprowadzi? Bo już mi się pomysły skończyły.
Anna Frankowska
#123 matius
Ja to z tymi bandytami nie bardzo. A z tym to nie pamiętam za dobrze jeśli chodzi o tych Adrianusów.
#124 Celtic1002
No bo ja właśnie kluczyk znalazłam, do środka się dostałam, ale co dalej?
Anna Frankowska
#125 matius
Zajrzyj do trumien. Albo coś.
#126 Celtic1002
No właśnie w trumnach nic.
Anna Frankowska
#127 matius
A jest jakiś cokół?
#128 Celtic1002
Nie widziałm właśnie. A powinien być? Pod i mam tylko puste trumny, i jakieś takie inne puste rzeczy.
Anna Frankowska
#129 nuno69
Tak, powinien być piedestał z pierścieniem rodowym Adrianusów, ale on się zrespi tylko gdy w teamie jest Gwen.
#130 Celtic1002
No wiem, Quenj jest ze mną od początku tej misji. To będę szukać.
Anna Frankowska
#131 Celtic1002
Ja przychodzę z kolejnym pytaniem. Chciałam się zabrać za kamienie runiczne, ale trochę nie wiem, gdzie szukać kluczy do mazoleów. Ktoś podpowie? :)
Anna Frankowska
#132 matius
Aby otworzyć jedno, trzeba znaleźć kamień z japkiem w sadzie, z kaczką i trumne z mieczem, zwojem i chyba czasem. Trumny w tym samym mauzoleum co drzwi zamknięte z pokrentłami, które odpowiednio trza ustawić.
Drógie w innym mauzoleum co można się dostać tylko przez katakumby, bo na powieszchni jest gruz.
Trzeciego nie pamiętam zabardzo, ale może w Adrianusa?
#133 nuno69
Nie, w żadnym adrianusie. Musisz znalesc klucze z trzema symbolami. Sa rozsiane po grobowcach na cmetarzu
#134 Celtic1002
Dzięki. :)
Anna Frankowska
#135 pates
tam są 2 symbole.
#136 grzegorzm
Kiedyś już robiłem to zadanie, ale teraz nie pamiętam. Gdzie znaleźć tą Viktorie z uczniem kowala?
#137 Celtic1002
A ja dalej z kolei złota nie mogę znaleźć i klatek, żeby Wilhelma uwolnić i te wilki czy co tam. Biegam po tej kopali, jezioro odkryłam i nic. Zero.
Anna Frankowska
#138 pates
1. Victoria jest w strażnicy blisko kuźni.
2. Szukaj dźwigni w strażnicy goblinów. Ps. Mają beznadziejny pałac namiotowy te gobliny. Lepszego na stanie brak? Xd.
#139 Celtic1002
Znalazłam obóz goblinów.
Anna Frankowska
#140 grzegorzm
Niema tam w tej strażnicy bliskokowala tej viktori