Forum

A Hero's Call: spojlery, porady ETC

spoilery cheaty sejwy i takie tam

Poprzednia 8 / 31 Next

nuno69

#141 ·

Idź do Beatrice. Pogadaj z nią, ona ci powie gdzie jest
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

grzegorzm

#142 ·

No nie wiem jakoś ona tylko o tych swoich eliksirach gada.

Celtic1002

#143 ·

Ja ci mówiłam, że jak ja jej szukałam, to ona w jakimś domu była i w sypialni, ale nie pamiętam, w jakim.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

nuno69

#144 ·

Hm, to dziwne. Bo powinieneś mieć możliwość zapytania jej czy nie widziała Victorii.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

kacper10

#145 ·

hej, mam pewien problem. Jak nazywa się ta książka, która pomaga w ułożeniu figurek w tym ogromnym drzewie? I gdzie ją znaleść?

pates

#146 ·

mysteries of depwood to nazwa a jest w forcie
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

exterminator

#148 ·

powiedzcie mi proszę jak pokonać lorda adrianusa jakiej strategji użyc czy coś takiego bo jak rozwalę najpierw strażników a potem jego to on znowu orzywa a jak jego to on zabiera rzycie tym strażnikom i nie wiem co robić dalej itak się odrodzi i moją drużynę wykończy
Time to exterminate.

pates

#149 ·

eeee, jak strażnicy padają to ty ich wskszeszaj jak możesz i będzie dobrze. Poza tym quen niech wzywa tytusa.

matius

#150 ·

A to, że Adrianus się leczy to jest normalne, że tak powiem.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

nuno69

#151 ·

Dlaczego ja Adrianusa wziąłem na 3 hity?

pates

#152 ·

mi padł też na 3, ale to dzięki magii

matius

#153 ·

Ja za jednym podejście go pokonałem ale nie pamiętam na ile hitów. Raczej więcej niż trzy.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

exterminator

#154 ·

ale jak wam się to udało rze się nie zreanimował?
na czym najpierw się skupić czy na nim czy na strażnikach
Time to exterminate.

pates

#155 ·

na nim

exterminator

#156 ·

dięki podziałało hahahaha ale go rozgromiłem
Time to exterminate.

pates

#157 ·

a ja zauważyłem bug. Da się 1 strażnika na naszą stronę na stałe przejąć

matius

#158 ·

Jak to zrobić?

pates

#159 ·

musisz być nekromantą, i tego jednego pozostawić przy życiu a potem go zaatakować wskrzeszeniem

grzegorzm

#160 ·

Witajcie. mM PYTANIe, dostałem maila z informacją, że jest aktualizacja ahc ale klikam ten updater exe i nie wiele się dzieje. żadnej informacji, że pobiera i nic takiego.
Poprzednia 8 / 31 Next