EltenLink

A Hero's Call: spojlery, porady ETC

Wróć do spoilery cheaty sejwy i takie tam

#321 AndyElusive

Ten w grobie na cmentarzu znalazłem a potrzeba drugiego ten prubuje zlokalizować kiedyś jak dopiero zaczynałem poprzednią grę nie jestem pewien ale możliwe że znalazłem go w Posiadłości Adrianus'a.

Sygnatura: "
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
2018-11-18 14:31

#322 pates

gdzieś na cmentarzu jest, będzie pisać grób cośtam madranus

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2018-11-18 17:29

#323 AndyElusive

Obydwa klucze znajdują się na Cmentarzu?
Czy tylko jeden, bo jeden znalazłem w grobie koło Malzoleum Madranus.
Najwyżej musze połazić gra się przyjemnie przeciągnie.
Mam pytanie czy ktoś z was w trakcie walk z Goblinami zdobył taką dziwną broń,
Goblin Mystic scyte damage 684 25 dodatkowe obrażenia bezbożne średnia waga i dwuręczny sprzęt.
Nie wiem na kim go zdobyłem ale napewno go nie znalazłem w jakimś leżącym szkielecie ani w żadnej skrzyni, skrytce bandytów lub gablocie.
Musiałem go dostać przy jakiejś walce i zastanawiam się czy to właśnie nie przy walce z Szamanem w wiosce Goblinów.

Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
2018-11-18 22:03

#324 matius

Jeden klucz lerzał w grobie, a drugi w grobie Madranusa chyba.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-11-18 22:45

#325 kacper10

hej, macie jakąś dobrą strategie na adrianusa? Mam postacie wszystkie na 27 lvl i nie daje rady go pokonać

2018-11-22 17:23

#326 nuno69

Generalnie najpierw najlepiej jest wybić strasz, ale musuisz uważać żeby nikt ci nie padł, bo on przeciąga martwe postacie na swoją stronę

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-11-22 17:29

#327 mojsior

Najpierw najlepiej jest wybić wszystkich strażnikó, co by ich nie uleczano a potem adrianusa dobić, ja miałem 25 grając magiem i go pokonałem

2018-11-22 17:30

#328 kacper10

tak prubuje tylko jak on użyje jakiegoś czaru nie pamiętam nazwy to bierze mi 700 obrażeń i dwie postacie padają

2018-11-22 17:31

#329 tomecki

Ja go jeszcze traktuję jakąś zamrażarką albo innym szokiem coby nie bardzo mógł się ruszać. Po za tym siostra posiada cóś, co powoduje ciągłe uzdrawianie i działa to całkiem całkiem.

2018-11-22 18:13

#330 Aoi

Witam serdecznie gdzie znajduje się koń?
Pozdrawiam

2018-11-25 18:28

#331 AndyElusive

Koń znajduje się za mostem w głębokich ruinach w lesie oczywiście aby się tam dostać trzeba odblokować przejście.

2018-12-02 00:01

#332 AndyElusive

Zasugerowałem się że można zagrać ponownie w grę z plusem, zagrałem ponownie po pierwszym przejściu gry.
Teraz ponownie zakończyłem grę i pomyślałem sobie że może mugł bym ponownie zagrać i wyposażyć swoją postać w cały dostępny i zebrany w grze rynsztunek Nekromanty.
Wszedłem do południowej bramy dalej potwierdziłem że chce ponownie zagrać aktualną postacią po czym zmieniłem jej imie gra ruszyła i ciekawy bug wystąpił gdy wybieram nekromante jako profesje przy bramie i spotkaniu ze strażnikiem Walterem jak się nie myle dochodzi do walki z Wilkami.
Oczywiście samouczek poucza mnie wciskam ok i wyskakuje nagle że przegrałem z wilkami.
Stwierdziłem że niezła faza ponownie wczytałem poprzedni zapis gry wykonałem wszystko ponownie i prosze bardzo błąd ponownie, dalej uruchomiłem gre ponownie nic zero zmiany gra nie poszła nawet nie ma walki poprostu przegrałem i tyle.
Czy ktoś z was miał podobnie?
Pozdro

2018-12-02 00:10

#333 Aoi

Witam czy ktoś morze mi podać współrzedne na mapie aby dostać się do kanałów?

2018-12-11 17:11

#334 Aoi

Witam serdecznie mam następująe pytanie gdzie znajduje się the forst hores świątynia.

2018-12-14 17:10

#335 nuno69

Przeczytaj ksiazke od Ignaciua.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-12-14 19:39

#336 martinus

Ja zrobiłem zadanie family legacy, a teraz chcę dokończyć questa z amuletem, a amuletu jak nie było tak nie ma. Rozejrzę się po tym cmentarzu jeszcze, wcześniej nie zapisałem gry i quest się cofnął. Czy wy też tak mieliście?

May the force be with you!
2019-01-10 08:35

#337 mojsior

obszukuj otwarte groby, ctl D I ctrl S twoim przyjacielem.
Oczywiście upewnij się że przed szukaniem czego kolwiekpogadałeś z ignatiusem.

2019-01-10 14:18

#338 patrykuss12

Witajcie. Nie sądziłem, że tutaj zajrzę, ale brak pomysłu i sytuacja puki co patowa dla mnie zmusiły do tego :). Mianowicie ja z pytankiem o zadanko związane z zbieraniem dowodów na zdrade króla goblinów, co by wojnę domową wśród tej specyficznej rasy wywołać, a więc tak: mam 2 z 3 potrzebnych listów. Jeden od herszta jednego z obozów goblinów, drógi od szamana w goblińskiej osadzie, ale problem jest z trzecim. To znaczy tak obszukuje szpital w pałacu goblinów i zastaje ja puste biurko tudzież writting desk jak ktoś po angielsku gra. Co jest grane, bug czy znalazłem listy w nieodpowiedniej kolejności?
Za jakąś wskazówkę czy coś z góry dzięki.
Pozdrawiam

2019-01-10 19:45

#339 AndyElusive

Ponownie musisz odwiedzić pałac Króla Goblinów a możliwe że się ponownie pojawi lub wyjdź z pałacu zapisz gre wyjdź z gry odpal gre ponownie wczytaj i idź do szpitala i przejżyj może się pokaże, podobnie czasem bywa z tą książką w której są zagadki umożliwiające otwarcie tego ogromnego drzewa w głębokich ruinach, losowo wypada albo znajdziemy tą książke przy szkielecie który albo znajduje się przy drodze właśnie do tego drzewa lub w jednej z zrujnowanych strażnic także przy szkielecie.

2019-01-10 19:55

#340 patrykuss12

Dzięki, czyli najwwyraźniej problem z grą, a jak się ma sprawa z tymi zasadzkami bandytów w lesie, trzeba beacony dodawać w miejscu gdzie jest zasadzka, czy natrafiając na nią sam marker się dodaje?
Pytam bo słyszę ogniska, kręce się w około i bez skutku, podobnie miałem z szukaniem wilczych legowisk, też chodziłem w około i dopiero za którymś razem mi je automatycznie oznaczało na mapie. Pozdrawiam

2019-01-10 20:10