A Hero's Call: spojlery, porady ETC
Wróć do spoilery cheaty sejwy i takie tam#341 matius
Stawiasz flage i wystarczy.
#342 AndyElusive
Zasadzki bandytów nie są tam gdzie są ogniska tam są obozowiska bandytów przykładowo jak wyjdziesz przez Północną bramę to jak obrucisz się na zachód to masz jedną z zasadzek znajdziesz sobie do niej wejście to i ją oznaczysz ładnie wstawi się flaga ja dla pewności kiedyś oznaczałem ale czy to jest konieczne to pewny nie jestem.
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
#343 mojsior
nie one się oznaczają same, to cosik podobneego jak to zadanie z profesorem nie wiem jak on się tam zwał.
Chodzi o ten quest gdzie tą listę nazwisk rodowych mu trzeba sporządzić do jakiejś pracy naukowej
#344 martinus
lindarro czy to chodzi o tego?
#345 Aoi
Witam mam następujące pytanie byłem w Muzeum Adrianusa i otrzymałem pierścień.
W jaki sposób mogę go urzyć i na jakiej postaci musi być w eksipunku?
Pozdrawiam
#346 matius
Gwen go musi mieć i pod czas walki można go urzyć. Przywołuje ducha walczącego po twojej stronie. Ileś many potrzebuje.
#347 Aoi
A jak on się nazywa w eksipunku?
#348 Kosa12
Nazywa się on ring of legacy
#349 Aoi
ok dziękuje to szukam
#350 martinus
Właśnie ukończyłem zadanie z ring of legacy, i wkońcu zrobiłem zadanie z amuletem, teraz tylko muszę poczekać aż alexia otrzyma zdolność profet's power. Jak dla mnie super sprawa. Tylko szkoda, że to nie zbalansowane takie.
#351 Aoi
Witam w jakim miejscu znajduje się "wejście do goblinów" lub Gdy naciskam ctrl plus b to mam coś w stylu trol them ale otrzymuje komunkat następujący:
y cen't get here form here lub coś w tym stylu.
Pozdrawiam
#352 mojsior
włącz sobie polskie tłumaczenie, bo widzę że nie bardzo sobie z angielskim radzisz.
Zeby do goblinów dojść to musisz mieć w dróżynie simeona
#353 Aoi
On znajduje się w kopalni. Gdy wchodze z nim w inter akcjie to muwi mi że to jest na zachut. Natomiast w dzienniku "miejsc" mam tą nazwę po angielsku ale nie kieruje mnie w to miejsce.
Dlaczego?
#354 tomecki
A swoją drogą gra głupieje, gdy zabijemy hydry przed czasem tj. Simeom do nich prowadzi, stwierdza, że tu jest duuży problem i tyle. Nie reaguje na to, że ów problem został rozwiązany.
#355 martinus
Taaak, też tak miałem.
#356 exterminator
a jak znaleźć donatana bo ja nie mogę bo on strasznie szypko chodzi ktoś ma jakiś pomysł jak go zlokalizować? bo np z hope i z liamem problemu nie ma bo stajesz w jednym miejscu przy małej bramie i w katakumbach też jjest takie miejsce
#357 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
A gdzie jest kamień runiczny w mauzoleum linario?
Tam jest sam gruz.
#358 pates
Od katakumb
#359 longshoot
jak statystyki broni i zbroi sprawdzić, bo nie pamietam.
#360 longshoot
i gdzie znajdę drógą [ołowę amuletu w queście w tej tawernie?