EltenLink

A Hero's Call: spojlery, porady ETC

Wróć do spoilery cheaty sejwy i takie tam

#301 Aoi

Dziękuje za odpowiedź

2018-11-12 21:37

#302 AndyElusive

Siemson.
Puki co gram ponownie od nowa i u pasera pojawiły się przedmioty te same co były, możliwe że jak wykonam dla niego misje to coś się zmieni jednak coś mi się wydaje że te przedmioty nie są losowe tylko ustalona konkretna ilość itemów z odpowiednimi właściwościami.
Puki co jedynie różni się to co można uzyskać od kowala za przyniesienie i sprzedaż rynsztunku po Goblinach i to tylko w sytuacji takiej zmienia się tylko moc itemów tego sztyletu, długiego miecza i tego masywnego młota.
Pozdro i czekam na odpowiedź czy ktoś miał inaczej?

Sygnatura: "
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
2018-11-12 22:19

#303 pates

ja pamiętam że pierwszy raz miał to co zawsze, drógi miał jakiś święty czy błogosławiony wielki miecz 100 powera, lekka waga i 25 dodatkowych obrażeń od świętości, kosztowało to 3000czy coś koło tego

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2018-11-13 11:31

#304 pates

jak szaman nauczy nas przywoływać nieumarłych da się go dalej zabić albo uwolnić rogara?

2018-11-13 13:17

#305 matius

Nie, przynajmniej tak mi się wydaje, bo to są dwa różne zakończenia.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-11-13 14:00

#306 Aoi

Witam według mnie to jest błąd w grze, że rzebrak jest mieście oraz w zajazd w tawernie.
Wręczyłem mu na początek 50 złota.

2018-11-13 17:11

#307 pates

nie błąd. On za tą kasę idzie do zajazdu

2018-11-13 17:53

#308 nuno69

No tak, ale on jest jakby w dwuch miejscach jednocześnie, logika gry :(. No ale cóz, tak jest. Tak samo jets z hope w pewnym miejscu.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-11-13 21:57

#309 pates

takie życie niestety. Ja raz spodkałem Liama w katakumbach i krypcie wampirów na raz. Ciekawe czy był tez w mauzoleum Ulcano, ale takich jazd to chyba asz nie było.

2018-11-14 13:35

#310 Aoi

Witam co to znaczy święty wojownik? chc podwyższyć umiejętność i otrzymuje taki komunikat w przypadku siostry

2018-11-14 21:43

#311 Kosa12

Święty wojownik podwyższa siostrze Aleksi obronę przed fizycznymi atakami.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
2018-11-14 23:06

#312 tomecki

A w ogóle przełączyłem na hard i cóż... tak, czy tak to już nudne jest. Mam taaką szybkość, ze absolutnie nikt mi nie podskoczy i generalnie idę i rozwalam wszystko.

2018-11-15 01:51

#313 nuno69

Tak @tomecki, kłania się rozwalony balans.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-11-15 09:57

#314 Aoi

Witam a gdzie go znajdę?

2018-11-15 18:15

#315 AndyElusive

Siemson.
Czy drugi klucz do grobowca Madranus znajduje się w losowej lokalizacji czy gdzieś konkretnie.
Jedna ze stałych lokalizacji co pamiętam jak już drugi raz gram to w jednym z grobów obok grobowca Madranus znajduje się jeden z dwóch kluczy.

Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
2018-11-17 22:21

#316 matius

W tawernie, ale ja nie jestem pewien.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-11-17 23:16

#317 martinus

na biurku w północnej sypialni, albo w południowej jakoś tak.

May the force be with you!
2018-11-17 23:16

#318 AndyElusive

Dziękuje sprawdze zaraz bo właśnie miałem ijść do tawerny.

2018-11-17 23:18

#319 AndyElusive

Powiem tak puki co w tawernie tego klucza nie znalazłem choć nie powiem przy poprzedniej grze udało mi się znaleźć go jakoś w Posiadłości Adrianus'a.
Pewny tego nie jestem ale już tam też szukałem i nie znalazłem.

2018-11-17 23:45

#320 martinus

Klucz jest w jednym z grobów na cmentarzu. Zadania pomyliłem.

May the force be with you!
2018-11-18 11:33