A Hero's Call: spojlery, porady ETC
Back to spoilery cheaty sejwy i takie tam#321 AndyElusive
Ten w grobie na cmentarzu znalazłem a potrzeba drugiego ten prubuje zlokalizować kiedyś jak dopiero zaczynałem poprzednią grę nie jestem pewien ale możliwe że znalazłem go w Posiadłości Adrianus'a.
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
#322 pates
gdzieś na cmentarzu jest, będzie pisać grób cośtam madranus
#323 AndyElusive
Obydwa klucze znajdują się na Cmentarzu?
Czy tylko jeden, bo jeden znalazłem w grobie koło Malzoleum Madranus.
Najwyżej musze połazić gra się przyjemnie przeciągnie.
Mam pytanie czy ktoś z was w trakcie walk z Goblinami zdobył taką dziwną broń,
Goblin Mystic scyte damage 684 25 dodatkowe obrażenia bezbożne średnia waga i dwuręczny sprzęt.
Nie wiem na kim go zdobyłem ale napewno go nie znalazłem w jakimś leżącym szkielecie ani w żadnej skrzyni, skrytce bandytów lub gablocie.
Musiałem go dostać przy jakiejś walce i zastanawiam się czy to właśnie nie przy walce z Szamanem w wiosce Goblinów.
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."
#324 matius
Jeden klucz lerzał w grobie, a drugi w grobie Madranusa chyba.
#325 kacper10
hej, macie jakąś dobrą strategie na adrianusa? Mam postacie wszystkie na 27 lvl i nie daje rady go pokonać
#326 nuno69
Generalnie najpierw najlepiej jest wybić strasz, ale musuisz uważać żeby nikt ci nie padł, bo on przeciąga martwe postacie na swoją stronę
#327 mojsior
Najpierw najlepiej jest wybić wszystkich strażnikó, co by ich nie uleczano a potem adrianusa dobić, ja miałem 25 grając magiem i go pokonałem
#328 kacper10
tak prubuje tylko jak on użyje jakiegoś czaru nie pamiętam nazwy to bierze mi 700 obrażeń i dwie postacie padają
#329 tomecki
Ja go jeszcze traktuję jakąś zamrażarką albo innym szokiem coby nie bardzo mógł się ruszać. Po za tym siostra posiada cóś, co powoduje ciągłe uzdrawianie i działa to całkiem całkiem.
#330 Aoi
Witam serdecznie gdzie znajduje się koń?
Pozdrawiam
#331 AndyElusive
Koń znajduje się za mostem w głębokich ruinach w lesie oczywiście aby się tam dostać trzeba odblokować przejście.
#332 AndyElusive
Zasugerowałem się że można zagrać ponownie w grę z plusem, zagrałem ponownie po pierwszym przejściu gry.
Teraz ponownie zakończyłem grę i pomyślałem sobie że może mugł bym ponownie zagrać i wyposażyć swoją postać w cały dostępny i zebrany w grze rynsztunek Nekromanty.
Wszedłem do południowej bramy dalej potwierdziłem że chce ponownie zagrać aktualną postacią po czym zmieniłem jej imie gra ruszyła i ciekawy bug wystąpił gdy wybieram nekromante jako profesje przy bramie i spotkaniu ze strażnikiem Walterem jak się nie myle dochodzi do walki z Wilkami.
Oczywiście samouczek poucza mnie wciskam ok i wyskakuje nagle że przegrałem z wilkami.
Stwierdziłem że niezła faza ponownie wczytałem poprzedni zapis gry wykonałem wszystko ponownie i prosze bardzo błąd ponownie, dalej uruchomiłem gre ponownie nic zero zmiany gra nie poszła nawet nie ma walki poprostu przegrałem i tyle.
Czy ktoś z was miał podobnie?
Pozdro
#333 Aoi
Witam czy ktoś morze mi podać współrzedne na mapie aby dostać się do kanałów?
#334 Aoi
Witam serdecznie mam następująe pytanie gdzie znajduje się the forst hores świątynia.
#335 nuno69
Przeczytaj ksiazke od Ignaciua.
#336 martinus
Ja zrobiłem zadanie family legacy, a teraz chcę dokończyć questa z amuletem, a amuletu jak nie było tak nie ma. Rozejrzę się po tym cmentarzu jeszcze, wcześniej nie zapisałem gry i quest się cofnął. Czy wy też tak mieliście?
#337 mojsior
obszukuj otwarte groby, ctl D I ctrl S twoim przyjacielem.
Oczywiście upewnij się że przed szukaniem czego kolwiekpogadałeś z ignatiusem.
#338 patrykuss12
Witajcie. Nie sądziłem, że tutaj zajrzę, ale brak pomysłu i sytuacja puki co patowa dla mnie zmusiły do tego :). Mianowicie ja z pytankiem o zadanko związane z zbieraniem dowodów na zdrade króla goblinów, co by wojnę domową wśród tej specyficznej rasy wywołać, a więc tak: mam 2 z 3 potrzebnych listów. Jeden od herszta jednego z obozów goblinów, drógi od szamana w goblińskiej osadzie, ale problem jest z trzecim. To znaczy tak obszukuje szpital w pałacu goblinów i zastaje ja puste biurko tudzież writting desk jak ktoś po angielsku gra. Co jest grane, bug czy znalazłem listy w nieodpowiedniej kolejności?
Za jakąś wskazówkę czy coś z góry dzięki.
Pozdrawiam
#339 AndyElusive
Ponownie musisz odwiedzić pałac Króla Goblinów a możliwe że się ponownie pojawi lub wyjdź z pałacu zapisz gre wyjdź z gry odpal gre ponownie wczytaj i idź do szpitala i przejżyj może się pokaże, podobnie czasem bywa z tą książką w której są zagadki umożliwiające otwarcie tego ogromnego drzewa w głębokich ruinach, losowo wypada albo znajdziemy tą książke przy szkielecie który albo znajduje się przy drodze właśnie do tego drzewa lub w jednej z zrujnowanych strażnic także przy szkielecie.
#340 patrykuss12
Dzięki, czyli najwwyraźniej problem z grą, a jak się ma sprawa z tymi zasadzkami bandytów w lesie, trzeba beacony dodawać w miejscu gdzie jest zasadzka, czy natrafiając na nią sam marker się dodaje?
Pytam bo słyszę ogniska, kręce się w około i bez skutku, podobnie miałem z szukaniem wilczych legowisk, też chodziłem w około i dopiero za którymś razem mi je automatycznie oznaczało na mapie. Pozdrawiam