Te nowe serio mają lepsze szczotki. Zerknij na te bezworkowe, chociażby ten, który ja kupiłem i podałem model w wątku jaki odkurzacz kupić. -- (Julitka): @Misiek Taaak. :)
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Mam taaaaaką tanią,, z pokrętłami, z resztą polecam wszystko z pokrętłami, albo co ma wyczuwalne przyciski. -- (tomecki): Co do pralki to albo taaakie tanie, bo one jeszcze mają przyciski albo taakie drogie, bo mają wi-fi i sterowanie smartfonem. osobiście używamy Samsunga i jakoś to chodzi, chociaż czasem zdarzają się problemy, bo się aplikacja nie połączy, bo nagle sobie stwierdzi, że trzeba się zalogować, bo niby, że pralka nie jest skonfigurowana, ale generalnie się da, chociaż zawsze jest taki mały niepokj co też tam dzisiaj się pojawi za błąd.
--
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
To ja mam taaaką... Po środku chyba, bodajże jakiś Indecit. Kupowano ją dobre parę latek temu, więc modelu nie pomnę, jednak charakteryzuje się to urządzenie tym, że pipczy przy duszeniu na guziki, temperaturę czy obroty ustawia się pokrętłami. Tylko z programami problem, bo jednak tu już przyciskologia się kłania, niemniej my się z tym szczególnie nie pitolimy i po prostu mamy ustawiony jeden taki optymalny, na którym wszystko się wypierze. :D
U mie, szczęśliwie, również działa, ponadto chodzi skokowo. Tak samo skokowo chodzą programy w mikrofali, która poza tym jest niemożebnie wręcz prosta w obsłudze. Standardowo - 2 pokrętła w tym jedno samoodkręcające się do czasu.
A ja mam taką starą mikrofalę z piekarnikiem, bodaj LG, która musiała być mi opisana, bo nie była łatwa w obsłudze, do innych rzeczy polecam kuchenkę indukcyjną z piekarnikiem
Ech, pamiętam, w akademiku miałyśmy taką mikrofalówkę starszego typu, z mnóstwem przycisków, tak że nawet widzący nie wiedzieli, co do czego służy. Szczęśliwie, w domu mam tak prostą jak Zuzler. 2 pokrętła, więcej do szczęścia nie potrzebuję
Electrolux EHI54553OX Specyfikacja Techniczne Konstrukcja Obudowa z blachy nierdzewnej , Szuflada na naczynia Sterowanie Mechaniczne ustawienie temperatury , Minutnik wyłączający piekarnik , Minutnik z sygnałem końca pieczenia , Wyświetlacz elektroniczny , 2 + 4 pokrętła mocy Prowadnice Drabinkowe , Teleskopowe Oświetlenie wnętrza TAK Efektywność energetyczna Klasa energetyczna A Funkcje Wskaźnik opadania ciepła TAK Płyta Rodzaj płyty Indukcyjna Kolor płyty Czarny Ilość pól grzejnych/palników 4 Pole 1 Moc [W] 1800/2800 , Pole indukcyjne , Średnica [mm]: 180 Pole 2 Moc [W]: 1400/2500 , Pole indukcyjne , Średnica [mm]: 140 Pole 3 Moc: [W] 3700/2100 , Pole indukcyjne , Średnica [mm]: 210 Pole 4 Moc [W]: 1400/2500 , Pole indukcyjne , Średnica [mm]: 140 Piekarnik Rodzaj piekarnika Elektryczny Czyszczenie piekarnika Wkłady katalityczne Pojemność piekarnika [l] 60 Ilość funkcji 9 Rodzaje funkcji Grill + wentylator + grzejnik górny , Grzejnik górny + wentylator , Ogrzewanie dolne , Ogrzewanie górne i dolne , Ogrzewanie górne i dolne + nawiew chłodnego powietrza , Termoobieg , Wentylator Grzejnik dolny + termoobieg , Wymuszony obieg powietrza TAK Grill TAK Moc Przyłączeniowa [kW] 10.4 Fizyczne Wysokość [cm] 85.8 Szerokość [cm] 50 Głębokość [cm] 60 Front Szklany Ogólne Kolor Stalowo-czarny Okres gwarancji 24 miesiące Miejsce realizacji Autoryzowany serwis producenta Szczegółowe warunki gwarancji Na stronie producenta/importera