Ja miałem tak z podłączenie się na swój profil ale po kilku/nastu prubach mi się udało. To najlepsze wyjście, bo chyba mają problem z serwerami albo coś.
prubuje gre przeinstalowwać ale niby ją od instalowałem i jak prubje zainstaalować ponownie to mi gada rze ponirzszy folder istnieje i niewiem co robić
jak folder istnieje, to znaczy że nie usunołeś wszystkiego jeśli instalator jest mądry, to powinien zapytać czy jeśli folder istnieje to ma się tam zainstalować gra czy nie.
ok jakość oddwarzania głosu silników umnie sie zmienił mam ustawione na 15 procent amam wrarzenie rze sie wyciszyły jeszcze bardziej i jakość odtwarzania sie zmieniła bo gadacza słysze mocniej na prawej słuhawce zamiast na obu i to samoo sie staało jak pracóje bez słuhawek prawy głośnik działa mocniej i wtym momencie lece i wyraźnie słysze rze jakość odtwarzania umnie sie zmieniła
Witam mam następujący kłopot kilka minut temu zainstalowałem eurofly i nie działa mi skrót: alt + f oraz alt + t do połączenia z wierzą. Czy coś się zmieniło w najnowszej wersji gry? Wyłączyłem dodadki w nvda i nic. Pozdrawiam