Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 43 / 87 Następna

mojsior

#842 ·

niewiadomo będzie to będzie

guliwer

#843 ·

Najlepiej to krytykować. Może sam byś się wykazał kreatywnością i zrobił taki symulator?
Ja myślę że autor jest zdecydowanie wystarczająco kreatywny skoro zrobił coś takiego jak Eurofly.

-- (mojsior):
a spróbujcie uruchamiać eurofly bez launchera w sensie odpalcie plik eurofly.exe, raz kiedyś launcher mi się nie chciał odpalić z powodu uszkodzenia jakiejś biblioteki odpaliłem z tego pliku i poszło.
Ciekawy jestem tego eurofly 3, ciągle mam nadzieję, że dostanę jakąś w miarę sensowną symulacje samolotów, bo niestety do prepara 3d czy microsoftowego symlatora to się nie umywam pewnie może dlatego jest darmowy.
Może się nie znam ale myślę, że przy kreatywności dało by się zrobić w miarę realistyczny symulator latania.
T nie że ja narzekam, bo eurofly jeżeli nie nazywamy go symulatorem, jest bardzo przyzwoitą grą, ale no, nie jest to symulator, a fajnie by było mieć prawdziwoą symulacje

--

zywek

#844 ·

Co zrbił? Symulator?

guliwer

#845 ·

Ale co kto zrobił?
KogoPytasz?
Może tak pełnym zdaniem?

-- (zywek):
Co zrbił? Symulator?

--

mojsior

#846 ·

czy ja krytykowałem powiedziałem tylko że chciałbym żeby ta gra była takim prawdziwym symulatorem i marzę o takim, a eurofly taki nie jest i powiedziałem, że jeżeli nie myśli się o tej grze jako o profesjonalnym symulatorze to jest to spoko produkt, gdzie tu krytyka.
Poprostu wiem, jak symulator powinien wyglądać.

guliwer

#847 ·

Tutaj raczej kreatywność nie ma nic do rzeczy.
Kreatywnych ludzi jest mnóstwo, bardziej wynika to z tego że do zrobienia takiego symulatora potrzebna jest mega wiedza, mnóstwo czasu.

krzykacz

#848 ·

to prawda atak wogule słyszałem rze gra była prawie ukończona ale stefanowi szlak trafił dysk i musiał pisać wszystko nanowo

zywek

#849 ·

1 likes
No ja nie wiem skąd wy takie brednie bierzecie.
Nie trzeba by było pisać całego symulatora od nowa, toż jest otwarty flight gear który wystarczyłoby sensownie udźwiękowić.

mK242P

#850 ·

a jak wogule wystartować

mK242P

#851 ·

Bo ja ciągle niemoge wystartować

krzykacz

#853 ·

jak leciałem rano to wszystko działało ajak wylondowałem to znowwu coś nawaaliło jak odpalam gre z pulpitu to niby ładóje sie normalnie ajak gra sie odpala to znowu niemmoge pisać samoloty niemają certyfikatuw a wruhu powietrznym gada niedostempne i jak odpalam gre z ikony launher z folderu to sie ładuje normalnie oczywiście niema certyfikatuw ajak z follderu odpalam gre z ikonki eurofly to sie ładuje zaszybko jakbym internetu niemiał amam

krzykacz

#854 ·

bardzo przepraszam dowiedziałem sie rze jest problem ze stronom

krzykacz

#855 ·

mam pytaanie czy komuś sie udało obejść afrykańskiego certyfikatu by go ukończyć? a jeśli tak to jak to zrobić?

mara

#856 ·

Czekaj, już kojarzę, o co tu chodzi.
Prawdopodobnie, podczas przesyłania paczki na serwer, coś nawaliło i 2 pliki- z zadaniem 34 i 49 się nie przesłały i są dosłownie puste.
Tak więc, żeby przejść paczkę, trzeba te pliki zamienić na jakiekolwiek działające.
1. Odpal grę.
2. Teraz pobierz plik z załącznika i go zamień w odpowiednim miejscu.
Jeśli zrobisz to w odwrotnej kolejności, to wtedy gra pobierze znowu wadliwy plik z serwera, a tego przecież nie chcesz, bo nie da się go przejść.
Jak potem zrobisz zadanie 48, daj znać.
Wolę ciebie wolność!

krzykacz

#857 ·

tylko hodzi oto rze mam 2 takie samee pliki 1 ktury pobrałem i tamten drugi niby sie zamie niło ale mam 2 takie same numery 34

Kosa12

#858 ·

Ten, który jest źle pobrany to go usóń.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

krzykacz

#859 ·

witam mam mały problem mam dość durzo samolotów bez certyfikatu i hodzi oto rze po zatankowaniu paliwa waga samolotu niehce rosnąć

Zuza

#860 ·

Hej. Mam problem z zarejestrowaniem profilu. Kiedy klikam zarejestrój to gra się zamyka. Coś robię nie tak?
Boże, błogosław obsługę
klienta.
Poprzednia 43 / 87 Następna