Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 44 / 87 Next

AXM04

#861 ·

Ja miałem tak z podłączenie się na swój profil ale po kilku/nastu prubach mi się udało.
To najlepsze wyjście, bo chyba mają problem z serwerami albo coś.
"Dies irae, dies illa,..."

krzykacz

#862 ·

prubuje gre przeinstalowwać ale niby ją od instalowałem i jak prubje zainstaalować ponownie to mi gada rze ponirzszy folder istnieje i niewiem co robić

mojsior

#863 ·

jak folder istnieje, to znaczy że nie usunołeś wszystkiego jeśli instalator jest mądry, to powinien zapytać czy jeśli folder istnieje to ma się tam zainstalować gra czy nie.

krzykacz

#864 ·

tylko niewiem gdzie ten folder jest bo niby to usunołem

krzykacz

#866 ·

ok jakość oddwarzania głosu silników umnie sie zmienił mam ustawione na 15 procent amam wrarzenie rze sie wyciszyły jeszcze bardziej i jakość odtwarzania sie zmieniła bo gadacza słysze mocniej na prawej słuhawce zamiast na obu i to samoo sie staało jak pracóje bez słuhawek prawy głośnik działa mocniej i wtym momencie lece i wyraźnie słysze rze jakość odtwarzania umnie sie zmieniła

zywek

#867 ·

Ale to nie jest wina eurofly.

Aoi

#868 ·

Witam
mam następujący kłopot kilka minut temu zainstalowałem eurofly i nie działa mi skrót:
alt + f oraz alt + t do połączenia z wierzą.
Czy coś się zmieniło w najnowszej wersji gry? Wyłączyłem dodadki w nvda i nic.
Pozdrawiam

zywek

#869 ·

ctrl+shift+f i ctrl+shift+t

Aoi

#870 ·

Dziękuje bardzo za odpowiedź.

krzykacz

#871 ·

witam mam problem jak hce sprawdzić ruh powietrzny to mi gada nie dostempne ajak odpaliłem gre wczasie lotu to działa co mam zrobić by to przywrucić?

zywek

#872 ·

2 likes
Jak można rozpocząć lot i dopiero odpalić grę?

iwkan

#873 ·

Czy wiecie może co się dzieje z eurofly? nie mogę ściągnąć dodatków z eurofly ani nowego launchera, który poprawia możliwość ściągania dodatków
Слава Україні! Sława Ukraini!

mara

#874 ·

Jest update serwera, na stronie o tym przeczytasz.
W takim wypadku cierpliwości.
Wolę ciebie wolność!

iwkan

#875 ·

Ale gdzie na stronie, bo jak prubóję tam wejść to mam komunikat, że strona się nie odnalazła.

mara

#876 ·

Czyli muszą być przenosiny wszystkiego, bo jeszcze w sobotę się tam dało normalnie wejść i przeczytać o aktualizacji serwera.
Wolę ciebie wolność!

iwkan

#877 ·

A na jakiej stronie stefankiss.sk

iwkan

#879 ·

Dziękuję. Weszłam na stronę.

mojsior

#880 ·

uu czyżby coś się szykowało nowego?