Jest coś nie tak. Pas miałem dobry i tego jestem pewien, a mam komunikat błendny pas jak się rozwalę. Miałem b5, wjechałem na ten pas i startuje. Nawet naziemna powiedziała, abym połączył się z wierzą, a mówi tylko jak jest dobry pas. A tu rozwalam się i dowiaduje się, że przyczyną jest zły pas.
bo musisz skręcić na ten pas i kiedy kontrola ci mówi, że masz się połączyć z wierzą to musisz zachamować żeby nie przejechać pasa, no i ważne aby na ten pas za szybko nie wjeżdżać
Dobry wieczur, dlaczego w trybie "wolne latanie" gdy znajduje się na lotnisku oraz na danym pasie startowym a kontrola lotu prosi mnie o kontakt w celu odlotu to gdy naciskam klawisz f i podaje mi dane do do odbiornika następnie go uruchamiam ctrl shiwt t a następnie alt t aby wspisać liczby i nic się nie dzieje? Czy to jest błąd w grze? Pozdrawiam
Zależy jakie lotnisko. Lotniska drugiej i trzeciej kategorji mają wierze naziemne i wierze kontroli lotów. W tedy są dwie częstotliwości pod f. Jeśli chcesz wystartować, to interesuje się druga częstotliwość.
Witam mam pytanie na temat pierwszej misji. Kiedy znajduje się w powietrzu i mam takie same dane z s i z n np. 300 otrzymuje komunikat że lece przed sobą. Czy to znaczy , że lece w dobrym kierunku? Kiedy będe wiedział, że dolatuje do lotniska? Pozdrawiam
Witam serdecznie czy jest tutaaj osoba która pokaże , zaprezentuje mi zdalnie jak latać w powietrzu przez nvdaremote. Proszę o kontakt prywatny. Pozdrawiam.
Hej hej A ja powiem tak na youtube są stworzone dokładne poradniki, w których jest zawarta procedura startu, lodu, londowanie itp. Stworzył to Kamil Midzio
O kurna! Ale się tu działo!!! Przedmówca podał, że Kamil stworzył podcasty na youtube z procedurami. Przez nvda remote się da, ale trzeba być w stałym kontakcie głosowym, mogę pomóc, jakby co.