#381 Irniss Konto zarchiwizowane
do aoi
zwiń klapy i podłoże jak wysokość zacznie wzrastać
#382 matius
Jest coś nie tak. Pas miałem dobry i tego jestem pewien, a mam komunikat błendny pas jak się rozwalę. Miałem b5, wjechałem na ten pas i startuje. Nawet naziemna powiedziała, abym połączył się z wierzą, a mówi tylko jak jest dobry pas. A tu rozwalam się i dowiaduje się, że przyczyną jest zły pas.
#383 mojsior
bo musisz skręcić na ten pas i kiedy kontrola ci mówi, że masz się połączyć z wierzą to musisz zachamować żeby nie przejechać pasa, no i ważne aby na ten pas za szybko nie wjeżdżać
#384 matius
Dobra, już wiem czego nie zrobiłem. Nie spytałem wierzy o pozwolenie. :)
#385 matius
Teraz poszło i obrobie odcinek i jutro będzie.
#386 Aoi
Dobry wieczur, dlaczego w trybie "wolne latanie" gdy znajduje się na lotnisku oraz na danym pasie startowym a kontrola lotu prosi mnie o kontakt w celu odlotu to gdy naciskam klawisz f i podaje mi dane do do odbiornika następnie go uruchamiam ctrl shiwt t a następnie alt t aby wspisać liczby i nic się nie dzieje? Czy to jest błąd w grze? Pozdrawiam
#387 matius
Zależy jakie lotnisko. Lotniska drugiej i trzeciej kategorji mają wierze naziemne i wierze kontroli lotów. W tedy są dwie częstotliwości pod f. Jeśli chcesz wystartować, to interesuje się druga częstotliwość.
#388 Aoi
Witam, z tego co się orjętuje to lotnisko jest pierwszej kategori.
Ostatnie moje pytanie jest następujące w aki sposób poruszać się w powietrzu?
s sprawdza kierunek to wiem
n nuwi o celu w kontch
natomiast ctrl n muwi nazwe celu i np. 2 minuty
wiem ruwnież, ze strzałkami w lewo , prawo zmieniam się o jeden stopień.
Pozdrawiam i rzyczę miłych lotów.
#389 matius
kontrol strzałka to o 90 stopni, shift strzałka o dziesięć stopni.
#390 matius
Jest już odcinek na moim kanale. Można sobie obejżeć.
#391 Aoi
a czy mugł byś zamieścić link do twojego kanału?
Pozdrawiam
#392 pates
w 2 misji czały czas się rozbijam. Czemu?
#393 Aoi
Witam
mam pytanie na temat pierwszej misji.
Kiedy znajduje się w powietrzu i mam takie same dane z s i z n np. 300
otrzymuje komunikat że lece przed sobą. Czy to znaczy , że lece w dobrym kierunku?
Kiedy będe wiedział, że dolatuje do lotniska?
Pozdrawiam
#394 pates
wieża ci powie
#395 Aoi
Ok ale te dane muszą się pokrywać i wtedy lece w dobrym kierunku?
#396 Aoi
Witam serdecznie czy jest tutaaj osoba która pokaże , zaprezentuje mi zdalnie jak latać w powietrzu przez nvdaremote.
Proszę o kontakt prywatny. Pozdrawiam.
#397 pates
przez remote się nie da, mogę ci to najwyżej nagrać
#398 ninka
Hej hej
A ja powiem tak na youtube są stworzone dokładne poradniki, w których jest zawarta procedura startu, lodu, londowanie itp.
Stworzył to Kamil Midzio
#399 pjetia
O kurna! Ale się tu działo!!! Przedmówca podał, że Kamil stworzył podcasty na youtube z procedurami. Przez nvda remote się da, ale trzeba być w stałym kontakcie głosowym, mogę pomóc, jakby co.
#400 general39
a czy w wersji eurofly 3 samoloty kat 2 bendom mialy autopilota?