EltenLink

#381 Irniss Archived

do aoi
zwiń klapy i podłoże jak wysokość zacznie wzrastać

2018-10-15 18:38

#382 matius

Jest coś nie tak. Pas miałem dobry i tego jestem pewien, a mam komunikat błendny pas jak się rozwalę. Miałem b5, wjechałem na ten pas i startuje. Nawet naziemna powiedziała, abym połączył się z wierzą, a mówi tylko jak jest dobry pas. A tu rozwalam się i dowiaduje się, że przyczyną jest zły pas.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-10-15 19:00

#383 mojsior

bo musisz skręcić na ten pas i kiedy kontrola ci mówi, że masz się połączyć z wierzą to musisz zachamować żeby nie przejechać pasa, no i ważne aby na ten pas za szybko nie wjeżdżać

2018-10-15 19:43

#384 matius

Dobra, już wiem czego nie zrobiłem. Nie spytałem wierzy o pozwolenie. :)

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-10-15 19:47

#385 matius

Teraz poszło i obrobie odcinek i jutro będzie.

2018-10-15 21:11

#386 Aoi

Dobry wieczur, dlaczego w trybie "wolne latanie" gdy znajduje się na lotnisku oraz na danym pasie startowym a kontrola lotu prosi mnie o kontakt w celu odlotu to gdy naciskam klawisz f i podaje mi dane do do odbiornika następnie go uruchamiam ctrl shiwt t a następnie alt t aby wspisać liczby i nic się nie dzieje? Czy to jest błąd w grze? Pozdrawiam

2018-10-15 23:29

#387 matius

Zależy jakie lotnisko. Lotniska drugiej i trzeciej kategorji mają wierze naziemne i wierze kontroli lotów. W tedy są dwie częstotliwości pod f. Jeśli chcesz wystartować, to interesuje się druga częstotliwość.

2018-10-16 10:50

#388 Aoi

Witam, z tego co się orjętuje to lotnisko jest pierwszej kategori.
Ostatnie moje pytanie jest następujące w aki sposób poruszać się w powietrzu?

s sprawdza kierunek to wiem
n nuwi o celu w kontch
natomiast ctrl n muwi nazwe celu i np. 2 minuty

wiem ruwnież, ze strzałkami w lewo , prawo zmieniam się o jeden stopień.
Pozdrawiam i rzyczę miłych lotów.

2018-10-16 14:51

#389 matius

kontrol strzałka to o 90 stopni, shift strzałka o dziesięć stopni.

2018-10-16 15:25

#390 matius

Jest już odcinek na moim kanale. Można sobie obejżeć.

2018-10-16 15:30

#391 Aoi

a czy mugł byś zamieścić link do twojego kanału?
Pozdrawiam

2018-10-16 16:06

#392 pates

w 2 misji czały czas się rozbijam. Czemu?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2018-10-16 19:19

#393 Aoi

Witam
mam pytanie na temat pierwszej misji.
Kiedy znajduje się w powietrzu i mam takie same dane z s i z n np. 300
otrzymuje komunikat że lece przed sobą. Czy to znaczy , że lece w dobrym kierunku?
Kiedy będe wiedział, że dolatuje do lotniska?
Pozdrawiam

2018-10-16 19:28

#394 pates

wieża ci powie

2018-10-16 19:32

#395 Aoi

Ok ale te dane muszą się pokrywać i wtedy lece w dobrym kierunku?

2018-10-16 19:34

#396 Aoi

Witam serdecznie czy jest tutaaj osoba która pokaże , zaprezentuje mi zdalnie jak latać w powietrzu przez nvdaremote.
Proszę o kontakt prywatny. Pozdrawiam.

2018-10-16 19:52

#397 pates

przez remote się nie da, mogę ci to najwyżej nagrać

2018-10-16 20:07

#398 ninka

Hej hej
A ja powiem tak na youtube są stworzone dokładne poradniki, w których jest zawarta procedura startu, lodu, londowanie itp.
Stworzył to Kamil Midzio

2018-10-16 20:24

#399 pjetia

O kurna! Ale się tu działo!!! Przedmówca podał, że Kamil stworzył podcasty na youtube z procedurami. Przez nvda remote się da, ale trzeba być w stałym kontakcie głosowym, mogę pomóc, jakby co.

Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.
2018-10-18 14:04

#400 general39

a czy w wersji eurofly 3 samoloty kat 2 bendom mialy autopilota?

2018-10-19 15:27