To fakt. Ale na czymś by to trzeba było zrobić. Hmm. Zastanawiam się kiedyś ktoś potsónął mi żartobliwie bym rysował słabym gwoździem w bloku rysunkowym. Głópi żart sorrki za offtop.
Moją pierwszą laskę ojciec kiedyś tak przedłużył. Nie umiałem wtedy chodzić z laską, więc nie pamiętam jak się to sprawdzało, ale sądzę, że lepiej jednak w tym przypadku kupić. -- (pates): Wsumie to ciekawe, czy jakby dobrze zrobić sobie laskę, np z ryury pcv, ale takiej cienkiej, czy by zdawała egzamin?
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Tak, ale wtedy niestety widać z drugiej strony kropki i jeśli ktoś widzi i zna brajla, nie musi się wysilać, żeby oszukać. -- (magmar): Za pomocą tabliczki, albo maszyny.
Kubarytmy to raczej drogi interes, a zwykłą gre samotnik za niecałe trzy dyszki kupisz. Kiedyś w lidlu były też statki, więc pewnie gdzieś na alegro możnaby je dostać i są w pełni dla nas dostępne. -- (Zuzler): Jeśli chce się pograć w samotnika czy statki, a pod ręką są kubarytmy i tabliczka, to też elegancko się da.
--
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
A ja się zgadzam, bo to rzeczywiście nie jest problem, tym bardziej że grając mają porównanie, mogą mieć podobną kartę, lub nam ją dać i wówczas widzą, czy nadal ją mamy, czy już wyszła.
-- (magmar): WIdzący mają problem ze zwykłym brajlem wiem z doświadczenia, więc nie zgadzam się, ZUzler.
--
This site uses cookies to enhance your experience.