Jak byłam mała, to myślałam, że ludzie jeżdżący samochodami z literą "L" na dachu zdają egzamin na lewojazdy. Natomiast osoby zdające prawojazdy miały posiadać literę "P", której nigdy nie widziałam.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Panie doktorze, czy mogę się zamienić z tamtym pacjentem co leży przy dźwierzach? Ależ dla czego drogi panie? A bestusz panie doktorze, że pani pielęgniarka najpierw szmaruje tym samym pędzelkiem, jemu hemorojdy w życi, a potem mie gardło!
Człowieku jjem!!! -- (kmicic92): Panie doktorze, czy mogę się zamienić z tamtym pacjentem co leży przy dźwierzach? Ależ dla czego drogi panie? A bestusz panie doktorze, że pani pielęgniarka najpierw szmaruje tym samym pędzelkiem, jemu hemorojdy w życi, a potem mie gardło!
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Egzamin ustny z biologii. Wykładowca zadaje pytanie: - Jaki narząd w ciele ludzkim może zwiększyć dwukrotnie swoją średnicę? Studentka odpowiada: - Penis. - Student odpowiada: - Źrenica. Wykładowca na to: - Pan zdał, a pani się tylko zdawało.
Innym zakończeniem poprzedniego jest: - po pierwsze Pani się nie przygotowała, a po drugie najprawdopodobniej w przyszłości będzie Pani mocno rozczarowana