Humor, gry i zabawy

[18 plus] Kawały cz. 2

Started by balteam 1047 posts last post 1 month ago Page 14 of 53

Przychodzi baba do lekarza z okularami na brzuchu, a lekarz pyta? Co Pani jest? Mam ślepą kiszkę.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#262 1 like

Przychodzi baba do lekarza i mówi: Panie doktorze, boli mnie ręka w czterech miejscach. To proszę nie chodzić w te miejsca.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#263 2 likes

Przychodzi baba z dzieckiem do lekarza, a lekarz pyta: proszę Pani, czy dziecko przechodziło odrę? Paanie, a gdzie tam, my z za Buga.

#264 2 likes

Przychodzi Jezus z pretęsjami do Prefekta. Kim ty w ogóle jesteś, by mnie sądzić. Piłatem. Z kałaibów?

#265 2 likes

Jak byłam mała, to myślałam, że ludzie jeżdżący samochodami z  literą "L" na dachu zdają egzamin na lewojazdy. Natomiast osoby zdające prawojazdy miały posiadać literę "P", której nigdy nie widziałam.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#266 3 likes

Dlaczego Pan Bóg stworzył kobietę dopiero na samym końcu?
Bo nie chciał żeby ktoś mu ględził za uchem.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Przyłazi chop do masorza i pado: mocie mózg? Masorz pado nie mom. Aha, to bez to mocie taki gupi pysk?

Jak nazywa się papuga lubiąca samochody? Blach ara.

#269 1 like

Misiek przypomniałeś mi jedną kasetę pod tytułem "Karczma piwno", tam były piosenki przeplatane kawałami po śląsku.

#270 1 like

Panie doktorze, czy mogę się zamienić z tamtym pacjentem co leży przy dźwierzach? Ależ dla czego drogi panie? A bestusz panie doktorze, że pani pielęgniarka najpierw szmaruje tym samym pędzelkiem, jemu hemorojdy w życi, a potem mie gardło!

Człowieku jjem!!!
-- (kmicic92):
Panie doktorze, czy mogę się zamienić z tamtym pacjentem co leży przy dźwierzach? Ależ dla czego drogi panie? A bestusz panie doktorze, że pani pielęgniarka najpierw szmaruje tym samym pędzelkiem, jemu hemorojdy w życi, a potem mie gardło!

--

#272 5 likes

- Dlaczego jeszcze nie zdjęłaś majtek, zaraz hydraulik przyjdzie naprawić ogrzewanie!
- A co, nie mamy ani grosza?
- Z kaloryfera majtki zdejmij!
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#273 3 likes Edited

Egzamin ustny z biologii. Wykładowca zadaje pytanie:
- Jaki narząd w ciele ludzkim może zwiększyć dwukrotnie swoją średnicę?
Studentka odpowiada:
- Penis.
- Student odpowiada:
- Źrenica.
Wykładowca na to:
- Pan zdał, a pani się tylko zdawało.

#274 2 likes

Innym zakończeniem poprzedniego jest:
- po pierwsze Pani się nie przygotowała, a po drugie najprawdopodobniej w przyszłości będzie Pani mocno rozczarowana
INFP

#275 2 likes

ee jeszcze innym jest:
pan zdał, a pani gratuluję chłopaka.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#276 3 likes

Co robią harcerze z grzebieniem w lesie? Przeczesują teren.

#277 5 likes

Kto zajmuje się kradzieżą w kościele? Organy ścigania.

#278 2 likes

Kto wynalazł rower?
Rusek.
U Niemca na strychu.
Jeśli już było, to serdecznie przepraszam. :)

#279 2 likes

Przychodzi baba do lekarza z gwoździem w uchu. Co pani robi? Słucham metalu.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#280 1 like

Nie pamiętam, czy to już było.
Przychodzi baba do lekarza z telewizorem na głowie. Co pani dolega? Pyta lekarz. Teleekspres mi się zepsuł.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.