Humor, gry i zabawy

[18 plus] Kawały cz. 2

Założony przez balteam 1047 wpisów ostatni wpis 1 miesiąc temu Strona 13 z 53

#241 1 polubienie

Przychodzi babeczka do mięsnego, przygląda się mrożonym kurczakom.
Wybiera, przekłada, miesza lecz nie znajduje dostatecznie dużego.
Woła ekspedientkę:
- Jutro będą większe?
- Nie, ku*wa, nie będą. Są martwe.

#242 3 polubienia

Przychodzi shakira do fryzjera i krzyczy: Loca, loca, loca!

#243 7 polubień

Co mówi mąż do Marii Skłodowskiej? Kochanie, z dnia na dzień promieniejesz co raz bardziej.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#244 2 polubienia

Przychodzi martwa baba do lekarza, a lekarz: co Pani mi się tu roskłada? A co, mam gnić w poczekalni?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#245 1 polubienie

Przychodzi baba do okulisty, a lekarz: jaką literę pokazuję? A gdzie Pan jest?

#246 1 polubienie

Przychodzi facet do lekarza: Panie doktorze, dupa mnie boli. A w którym miejscu? No tu na wejściu, odpowiada zawstydzony, wskazując na kakaowe oko. Do póki pan to będzie nazywał wejściem boleć nie przestanie.

Wchodzi piłkarz do fryzjera i krzyczy: gool!!!

#248 10 polubień

Przychodzi facet do Księdza i mówi: Ojcze, cały dzień słyszę głos, który mówi mi co mam robić. Czy jestem opentany? Ksiąc na to: nie synu, jesteś żonaty.

#249 4 polubienia

Dzieńdobry. Dzieńdobry. Chciał bym kupić okulary. A jakie? Do widzenia. Dowidzenia.

#250 3 polubienia

Uczniowie pytają Jezusa: Panie, a ile ryb dziennie łowisz? Apostołowie.

#251 6 polubień Edytowano

Blondynka dzwoni na infolinię kolejową:
- Przepraszam, jak długo jedzie pociąg z Warszawy do Gdańska?
- Chwileczkę...
- Dziękuję, do usłyszenia.

#252 4 polubienia

Panie Doktorze, są moje wyniki. Umieram z ciekawości. No niestety nietylko z ciekawości.

#253 4 polubienia

Co mają wspólnego ze sobą pokój dziecięcy i Bolesław Hrobry? W obu przypadkach dziecko mieszka.

#254 2 polubienia

Wchodzi policjant do biblioteki, a zdziwiona bibliotekarka pyta: co, deszcz pada?

#255 1 polubienie

Na imprezie, facet podchodzi do kobiety. Jak masz na imię? Joanna. Jo Andrzej.

#256 1 polubienie

Co mówi obcy wchodząc pod górę? Nostromo.

#257 2 polubienia

Przychodzi baba do lekarza i mówi: pies mnie pogryzł. A co, wściekły był? No, zadowolony to on nie był.

#258 2 polubienia

Ile dziennie kaw pije pielęgniarka? Strzykawki.

#259 2 polubienia

Przychodzi baba do lekarza z płógiem na plecach, a lekarz: o rzesz ty.

#260 2 polubienia

Wchodzi hłop do autobusu i pyta: Panie, jaki to autobus? Czerwuny. A do kąt? Do połowy, dalej so szyby.