W restauracji gość pyta kelnera: - Przepraszam można dostać hasło do wifi? - Najpierw trzeba coś zamówić. - W takim razie poproszę jakąś przekąskę i piwo. Ile to będzie kosztować? - 30zł - Ok poproszę. To jakie jest to hasło? - najpierwtrzebacoszamowic. Małą literą, bez spacji i bez polskich znaków.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Mąż siedzi w pokoju przy komputerze, wpisuje w Google: Jak rozpoznać, czy moja żona to wiedźma? Nagle słyszy z kuchni głos żony: - A nie możesz mnie zapytać wprost?!
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Spotyka się dwóch znajomych. - No i co tam u ciebie stary, ale tak w dwóch słowach, bo się spieszę! - Jest dobrze... - No dobra, a tak w trzech słowach? - Nie jest dobrze...
Pewna pani wybierała się samolotem w odwiedziny do córki. Będąc już na lotnisku w kolejce do kontroli ustawiła się tuż za księdzem. – Ojcze… – zwróciła się do niego szeptem przed samą kontrolą – miałabym prośbę… – Tak droga pani? – zachęcił ją ojczulek. – Kupiłam dla mojej córki jedną z tych najnowszych golarek dla kobiet. Ksiądz rozumie, u nich to majątek kosztuje. Przy tych zaostrzonych przepisach znajdą to na sto procent przy mnie i zarekwirują. Nooo więc, jakby ksiądz był taki miły i schował ten drobiazg pod sutanną, to na pewno nie będą tam u księdza sprawdzać. – Oczywiście pomogę pani – zadeklarował się ksiądz – ale uprzedzam, że w moim fachu wielu rzeczy mi nie wolno, na przykład nie wypada mi kłamać. – Jakoś to będzie – stwierdziła optymistycznie kobieta. Podczas kontroli spytano księdza, czy ma przy sobie coś zabronionego. Po chwili zastanowienia odpowiedział on spokojnie: – Od głowy do pasa nie mam przy sobie nic niebezpiecznego… – A od pasa w dół? – spytał zdziwiony urzędnik celny. – A tam, mam faktycznie coś specjalnego. Ale tylko dla pań. Przyznam się panu, że jeszcze nieużywane. Przepuścili go rechocząc.
A to dobre jest, jak brat będzie prowadził knajpę to mu takie założę. :XD -- (balteam): W restauracji gość pyta kelnera: - Przepraszam można dostać hasło do wifi? - Najpierw trzeba coś zamówić. - W takim razie poproszę jakąś przekąskę i piwo. Ile to będzie kosztować? - 30zł - Ok poproszę. To jakie jest to hasło? - najpierwtrzebacoszamowic. Małą literą, bez spacji i bez polskich znaków.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Mała dziewczynka pyta matki: Mamo, skąd się wzięłam na świecie? Matka na to: Któregoś dnia postanowiliśmy z tatą wyhodować małą, śliczną, roślinkę. Tata zasadził w ziemi ziarenko, ja codziennie je doglądałam. Po jakimś czasie ziarenko zakiełkowało, wyrosło, puściło listki stało się piękną rośliną.., Którą ususzyliśmy, spaliliśmy i tak się najaraliśmy, że zapomnieliśmy o prezerwatywie.”
Młody człowieku, wiemy że jesteś szpiegiem, więc przyznaj się od razu. Nie jestem szpiegiem, jestem programistą, mam wakacje. Tak? Jesteś programistą? To napisz mi klienta poczty, jak za pół godziny wrócę, to klient ma być napisany. Ale jak to? Bez kawy?! Puść go, mówi prawdę.
Rozprawa w sądzie: - Tak więc oskarżony przyznaje, że podczas polowania zastrzelił tego człowieka? - Tak wysoki sądzie. - Czy oskarżony znajduje jakieś okoliczności łagodzące? - Tak wysoki sądzie, zabity miał na nazwisko Zając.