Oprogramowanie

Teamtalk

Założony przez djsenter 618 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 8 z 31

Ja też z tobą zgadzam Żywku i nawet popieram.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Chodziło mi tylko i wyłącznie o to, że potrafimy utrzymać serwer otwarty w względnym porządku i tyle.

Przyzwyczajajcie się do rzeczywistości, a nie tam facebook nie, bo ja jestem mega niezależny od korpobadziewia. Prędzej czy później was tam zaciągną więc po co takie pitolenie?
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Mój wpis akurat z facebookiem nie miał niczego wspólnego

Na tyflonecie nie ma zadnego logowania przez fb i Lukaszenka nie miał tego na myśli.
Czytać ze zrozumieniem.

nie logowanie przez fejsa jest tylko podkreślałem, że moje wpisy zupełnie tego nie dotyczyły.

Z tego co wiem, na tyflonecie nie ma logowania przez facebooka. Tak czy inaczej faktycznie nie o to tu chodziło.

jest, jest sobie sprawdź.

Dyć ja nie do was. Ja o tych, co mówią, że ktoś tam nie ma fejsa, więc nie i koniec. Dla mnie to zawracanie kijem wisły.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

W takim razie niedawno doszło, ostatnio jestem nie na czasie z tym wszystkim.
Koniec offtopu.

#151 1 polubienie

No hej, a nie pisał tu ktoś dokładnie przed chwila, że jak ktoś nie ma fb, to wpisuje swojego maila?

#152 1 polubienie

Jeśli tak, to chyba wasze brynczenie nie ma podstaw, bo maila to każdy, chce czy nie, jakiegoś mieć musi

Nie mmail nie ma tu nic do rzeczy. Jeśli jest serwer teamtalka tylko po fb to nie masz fb nie masz wstępu.

no bo w smie to jest takie zamykanie się przed światem i tworzenia takiego zamkniętego grona chyba ale z drugiej strony, jak tu by sie pozbyć spamerów itp? hmm

To się zdecyduj czego Ty chcesz.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

account_request.php, a dla anonimowych FB, tyle.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

DOkładnieee, a by the way... Zbanowałem dzisiaj niechcący konto user, niemniej dochodzą mnie glosy, że nie wszystkim ban puścił jak naprawiłęm swój bład jakieś pomysly?
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Powinien wszystkim.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#159 1 polubienie

Eee... No to nie jest faktycznie dobre rozwiązanie, bo rzeczywiście nie każdy ma fb. Powinno być coś innego, całkowita anonimowość nie jest jednak taka dobra

wystarczyłby ban po HWID, czyli po unikalnym identyfikatorze komputera i nie potrzebaby fb ani żadnych cuda wianków i problem też by się rozwiązał dla wszystkich. A kto chciałby unbana no to zapraszam z podaniem. ;D
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW