Przyzwyczajajcie się do rzeczywistości, a nie tam facebook nie, bo ja jestem mega niezależny od korpobadziewia. Prędzej czy później was tam zaciągną więc po co takie pitolenie?
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Dyć ja nie do was. Ja o tych, co mówią, że ktoś tam nie ma fejsa, więc nie i koniec. Dla mnie to zawracanie kijem wisły.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
no bo w smie to jest takie zamykanie się przed światem i tworzenia takiego zamkniętego grona chyba ale z drugiej strony, jak tu by sie pozbyć spamerów itp? hmm
DOkładnieee, a by the way... Zbanowałem dzisiaj niechcący konto user, niemniej dochodzą mnie glosy, że nie wszystkim ban puścił jak naprawiłęm swój bład jakieś pomysly?
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Eee... No to nie jest faktycznie dobre rozwiązanie, bo rzeczywiście nie każdy ma fb. Powinno być coś innego, całkowita anonimowość nie jest jednak taka dobra
wystarczyłby ban po HWID, czyli po unikalnym identyfikatorze komputera i nie potrzebaby fb ani żadnych cuda wianków i problem też by się rozwiązał dla wszystkich. A kto chciałby unbana no to zapraszam z podaniem. ;D
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
This site uses cookies to enhance your experience.