No... Tyflonet było nie było na byciu niepublicznym i otwartym dobrze wychodzi i ludzie kochani, co nie powiecie, to fakty i tak faktami zostaną. Nie, zeby mnie to jakoś ruszało, wasz nvps, wasz problem. Takie spostrzeżenie i tyle
Witam. Mam z nowym teamtalkiem problem. Kiedy jestem np. na jakimś serwerze i internet mnie z laguje to po naprawieniu się łącza nagle znikają głosy moich rozmówców na serwerze. NJak to można naprawić? W starym teamtalku tak nie miałem.
Swoją drogą ten Teamtalk mnie dobija i jeżeli będzie dalej tam bug na bugu to sory, ale.... Odchodzę z administracji nvpsem, bo... Czlowiek robi coś, a tu zostają banowane przypadkowe osoby, od samej aktualizacji srv.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Nie nie, albo reaguje z opóźnieniem na niektóre rzeczy, tu się dziwne rzeczy chwilami dzieją, bo np. dlaczego czasem pokazują się same ip mimo tego, że konto user nie bylo zbanowane. A czasem wgl nic nie widać, a są ludzie zbanowani.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
dlatego przestał działać bo zabrakło funduszy... jeżeli ktoś chciałby wesprzeć jakoś projekt bardzo proszę o kontakt ze mną na priw lub z żywkiem, pozdrawiam.