Oprogramowanie

Teamtalk

Started by djsenter 618 posts last post 4 years ago Page 9 of 31

Fajny pomysł. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

@Violinist, aby uniknąć spamerów to chociażby ten serwer mógłby nie być publiczny, bo tak naprawdę tym sobie narobiliście spamerów.

Pisałem o tym na forum, to odpisali, że jak kto bystry to da się zmienić więc nie. Nie będę komentował, bo szkoda bajtów.

Ale co da się zmienić?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

No... Tyflonet było nie było na byciu niepublicznym i otwartym dobrze wychodzi i ludzie kochani, co nie powiecie, to fakty i tak faktami zostaną. Nie, zeby mnie to jakoś ruszało, wasz nvps, wasz problem. Takie spostrzeżenie i tyle

Kolejna sprawa. Czy fb nie jest póbliczne?

Tk czy inaczej fakt jest taki, że my na Tyflonecie mamy na szczęście spokój i niech tak to już zostanie.

Witam. Mam z nowym teamtalkiem problem. Kiedy jestem np. na jakimś serwerze i internet mnie z laguje to po naprawieniu się łącza nagle znikają głosy moich rozmówców na serwerze. NJak to można naprawić? W starym teamtalku tak nie miałem.
radio plays is super

Wrócić do starego, proste.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Swoją drogą ten Teamtalk mnie dobija i jeżeli będzie dalej tam bug na bugu to sory, ale.... Odchodzę z administracji nvpsem, bo... Czlowiek robi coś, a tu zostają banowane przypadkowe osoby, od samej aktualizacji srv.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

@Hryniek Sam administruję kilkoma serwerami i nic takiego nie miało miejsca.

Nie wiem, coś jest mocno popiepszone, możs sam .xml wymaga rebuildu

Skoro kogoś zbanowałeś, mogłeś po prostu po nazwie użytkownika i przy okazji IP jamoże przypadkiem np 2 razy kliknąłeś i ten 1 raz na kimś innym.

Nie nie, albo reaguje z opóźnieniem na niektóre rzeczy, tu się dziwne rzeczy chwilami dzieją, bo np. dlaczego czasem pokazują się same ip mimo tego, że konto user nie bylo zbanowane. A czasem wgl nic nie widać, a są ludzie zbanowani.

Nie wiem. Moje czasy już przeminęły.

Informuję, że serwer nvps.pl przestał działać. Pozdrawiam.

dlatego przestał działać bo zabrakło funduszy... jeżeli ktoś chciałby wesprzeć jakoś projekt bardzo proszę o kontakt ze mną na priw lub z żywkiem, pozdrawiam.

Ehh. Miał bym kasę to bym pomół. Niestety póki co cieńko.

no właśnie i to jest problem.

To gdzie tera siedzicie? Nigdzie? Też bym pomugł gdybym miał.