Oprogramowanie

Teamtalk

Started by djsenter 618 posts last post 4 years ago Page 7 of 31

trzeba zrobić zebranie i tyle.

Ale po co zebranie jak nie określasz nawet tematu?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

no pogadać o uprawnieniach co do niektórych userów i o tej kwestii usunięcia konta gościa czyli tzw puste puste.

#124 1 like

Czyżby... Czyżby rewolucja?

#125 1 like

@ZUzler: Czas najwyższy.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Ja też tak sądzę.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

#127 1 like

No powiem tak: ale co, jeśli ktoś nie ma fb? WIecie, wciąż są jeszcze tacy ludzie

To piszą na maila i mają konto, maile etc na stronie podane. Pamiętam, bo jeszcze sam ją pisałem w 2016 za czasów adminowania.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#129 1 like

Aaaa, no kont mailowych można mieć 20 :)

Taka cena za niedostosowanie społeczne co poniektórych.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

#131 1 like

No... Nie da się ukryć, że to jednak wiele bardziej czasochłonne niż po prostu restart rutera

#132 1 like

Nie.
Żadnego usuwania konta gościa.
Amen.

czemu? to jak chcesz zwalczać ten spam itp?

no moim zdaniem to tego niezwalczysz każdy sobie może wbić na ten serwer

No nie, bo jak ktoś ma FB a ma 99% ludzkości to server go zaloguje a zbanowanie z servera spowoduje że będzie musiał załorzyć nowe fb, co powinno być skuteczne.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

no to hyba że tak

zrobicie jak zechcecie, ja tylko zasugerowałem słuszną drogę, z resztą nie tylko ja.

Eh jak dobrze, że na tyflonecie takich problemów nie mamy.

DO! Kła! DNIE!

#140 1 like

Tylko tyle masz do powiedzenia w tej sprawie?
To się ciesz, że siedzisz sobie miło na tyflonecie. Masz elegancko, to żyj elegancko.
Nie wszyscy mają facebooka i nawet jak mają, to może niekoniecznie wszyscy chcą wchodzić na tt z poziomu usera facebookowego. Zresztą na tyflonecie też jest użytkownik pusty, więc nie wiem, gdzie jest problem. A to, że tam jest ... To, ze to jest serwer prywatny niewiele wg mnie ma do sprawy...
Ale to jest oczywiscie moje prywatne zdanie, z którym nie wszyscy muszą się zgadzać... A kłócić się nie mam zamiaru