Popmundo
Wróć do Gry tekstowe#1221 strowbery
dziękuję
#1222 djsenter
oo, a ja chyba niedługo popełnie samobójstwo jako Carlo, bo tak daleko zaszedłem, i szczerze niemam już nato siły.
#1223 strowbery
ojoj czemu tak tragicznie
#1224 fantasma467
Czy ktoś jeszcze oprucz mnie gra w Popmundo? Jak się nazywają wasze postacie? Może zrobimy coś razem. Mam np już dorosłego syna, który szuka dziewczyny, a w przyszłości żony.
#1225 Irniss
jakoś zapomniałam o tej grze :D może wróce ;)
#1226 Irniss
Władysława Skóra to ja xd
#1227 strowbery
witajcie, kurczaczki nie mogę się zalogowac nie wiem dlaczego a gra wydaje się spoko
#1228 Postukujacy
Budzimy Warszawę
#1229 Kasia
No właśnie, skoro mowa o budzimy. Halo! Panie Wojtku! Co pan tak śpisz od 14 listopada? Znowu pan zaśniesz na śmierć? Tęsknimy
#1230 Celtic1002
Ktoś by chciał w rockowy skład dołączyć do Magdaleny Juszczyk?
Anna Frankowska
#1231 djsenter
Kurna, chyba reaktywacja!
Irytuje mnie fakt, że te umiejętności tak trzeba rozwijać i że wszystko jest takie ślamazarne z początku, no ale zrobim postać i będziem ćwiczyć i ćwiczyć, zobaczymy co z tego wyjdzie.
#1232 fantasma467
Super, to podaj jak się tam zwiesz.
#1233 kacper10
hej, zacząłęm niedawno w popmundo.
gram rocka, jestem perkusistą, a zwe się
Bartłomiej Matuszczak
jak coś to zapraszam do kontaktu. :P
#1234 Kasia
A, to z tobą interaktowały Węgrzyny moje haha. Spoko. Do Magdaleny nie mam kogo dołączyć :) mam za malutkie dzieci, a jeden z najstarszych żonaty i zespół ma w planie z małżonką.
#1235 kacper10
do jakiej magdaleny?
U cb nikogo takiego nie widzialem :P
#1236 Kasia
Celtic1002 ma postać - Magdalena Juszczyk. Pytała czy ktoś nie dołączy do zespołu, to odpowiedziałam, tylko nie owzmiankowałam, bo to na szybko :D
#1237 djsenter
Jestem Leszek Majka, młody buntownik ala Punk's not dead.
Zapraszam do interakcji i wznówmy to szaleństwo z przed kilku lat.
#1238 longshoot
Czerwony bunt podbije punkowy świat!
#1239 Julitka
Popowa Zosia Mularczyk pozna fajnych ludzi. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1240 djsenter
A czy gra tu kto może pod imieniem i nazwiskiem Żaneta Rusin?