Popmundo
Wróć do Gry tekstowe#1241 djsenter
Otworzyłem firmę, jak narazie kupiłem też jeden lokal czyli klub, w którym brakuje mi pracowników!
Zapraszam zatem do Raging Riotters Punk War w Warszawie, na dobrze płatne posady! XD
#1242 longshoot
również zapraszamy do studia jeśli ktoś chciał by zarobić.
#1243 Julitka
A weź wyjdź, sprzątacz za cztery stówy? Zdzierstwo!
-- (djsenter):
Otworzyłem firmę, jak narazie kupiłem też jeden lokal czyli klub, w którym brakuje mi pracowników!
Zapraszam zatem do Raging Riotters Punk War w Warszawie, na dobrze płatne posady! XD
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1244 longshoot
zawsze można zostać barmanem, dyrektorem wykonawczym, podwykonawczym itd
#1245 djsenter
Czy ja wiem? Akurat jak porównasz ceny u innych, to jest podobnie :D
#1246 Julitka
Nie jest. Ja pracowałam za 1900.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1247 longshoot
raczej nie jako sprzątacz
#1248 Julitka
Jako sprzątacz. Sprawdź sobie.
#1249 djsenter
Racja, zapominam jeszcze czasami o tym, że są dolary melvina zamiast zwykłych walut, gdzie ceny zupełnie inaczej wyglądają.
#1250 longshoot
a w jakim to lokalu?
#1251 Julitka
Od kiedy to w ogóle jest?
#1252 djsenter
Kto to wie?
Nie grałem przez dłuższy czas.
W każdym razię, zmienię zarobki na bardziej przyzwoite :D
#1253 daszekmdn
A ja nie ogarniam :D co do czego i w ogóle haha.
Z tekstówek to tylko umiałem tłuc w Killermuda.
#1254 djsenter
Hmm, tam wszystko ładnie jest wyjaśnione...
#1255 daszekmdn
Da się go jakoś zmusić do tego by komponował?
#1256 djsenter
Szczerze, najpierw polecam ćwiczenie umiejętności twojego gatunku, instrumentu na którym grasz/śpiewu i ulepszanie inteligęcji.
#1257 daszekmdn
A czy jak kupię drugi raz tą samą książkę to coś da?
#1258 Kasia
Ja mam żonę, każda moja postać, więc na romanse nie ma co liczyć, natomiast jako śmieciarz Krzysztof Węgrzyn zarabia 4700
#1259 djsenter
Nie, ona tylko sprawia, że poznajesz daną umiejętność i od ciebie zależy jak długo i czy w ogóle jej się uczysz.
Wysoka inteligęcja pomaga w możliwości wyćwiczenia umiejętności bez pomocy innych graczy.
#1260 Kasia
Zachęcam was drodzy popowicze do pisania artykułów dla naszej Warszawy. Nie jest to trudne, wystarczy sobie poczytać jak inni piszą, a są naprawdę różne style pisania. Trzeba tylko pisać o popowej rzeczywistości. Krzysztof już stworzył kilkanaście artykułów i pewnie pisałby dalej, tylko nie mam czasu :D
Przygody popowe w większości też są dla nas do ogarnięcia, gdyby ktoś chciał i się zastanawiał. Fajna to rozrywka w przerwach od koncertowania, albo po prostu zamiast koncertowania. Fajne jest to, że nie trzeba być muzykiem, albo bandytą, pop nam daje wiele dróg rozwoju.
Zosi gratuluję dzidziusia w drodze i polecam poczytać różne poradniki apropo popowych dzidziutków. Co z nimi można robić i tak dalej. My z Alicją gramy tak ostro od września i dorobilim się łącznie sześciorga dzieci. Dwóch najstarszych synów pożenilim, doczekalim się trojga wnucząt, a czwarte chyba w planach :D także klan węgrzynów się rozrósł. Chętnie dzieciątka oddam jak pod rosną za mężów i żony, grajcie i cierpliwie czekajcie haha :D
Przyjazny naszej rodzinie jest równie duży ród Falkiewiczów, więc zostańcie i grajcie z nami.
No i polecam też zajrzeć na fora społecznościowe, żeby zawierać nowe znajomości, brać udział w eventach, albo handlować przedmiotami. Istnieje szansa, że robiąc tak wiele rzeczy w tej grze, tak szybko się ona nie znudzi.