Faktycznie sprzedaż płyt jest automatyczna, już kasa leci na konto :)
Nic się nie stało. Sporo gości chyba nie otarło. Ania i Jacek nie wyrobli się z powrotem z koncertu w
wilnie. Ale wpisy w dzienniku były fajne. Ale przynajmniej nie takie, że to nie było najbardziej zachwycające
przjęcie na którym byłam
wilnie. Ale wpisy w dzienniku były fajne. Ale przynajmniej nie takie, że to nie było najbardziej zachwycające
przjęcie na którym byłam
Ja byłam i miałam pozytywne wpisy więc impreza udana.
Ja też. Nom nom nom. Co za wyszukane przekąski. Nie wrócę na głodniaka do domu.
Zobaczmy, czy ten bar jest naprawdę otwarty. Hej, barman, zrób mi long island i coś tam jeszcze nie pamiętam
tej nazwy, niech będzie podwujna :D
Zobaczmy, czy ten bar jest naprawdę otwarty. Hej, barman, zrób mi long island i coś tam jeszcze nie pamiętam
tej nazwy, niech będzie podwujna :D
Ja też byłam haha.
22:51: Krzysztof plus Alicja równa się ambicja. dobiega końca!
22:37: Zobaczmy czy ten bar naprawdę jest taki otwarty. Hej, barman, zrób mi Long Island Iced Tea. Niech będzie podwójna!
22:16: Om nom nom! Co za wyszukane przekąski. Na pewno nie wrócę do domu na głodniaka.
22:06: Przechadzam się po czerwonym dywanie prowadzącym na imprezę Krzysztof plus Alicja równa się ambicja.. To będzie niesamowite!
22:51: Krzysztof plus Alicja równa się ambicja. dobiega końca!
22:37: Zobaczmy czy ten bar naprawdę jest taki otwarty. Hej, barman, zrób mi Long Island Iced Tea. Niech będzie podwójna!
22:16: Om nom nom! Co za wyszukane przekąski. Na pewno nie wrócę do domu na głodniaka.
22:06: Przechadzam się po czerwonym dywanie prowadzącym na imprezę Krzysztof plus Alicja równa się ambicja.. To będzie niesamowite!
Mam pytanie, jak dodać post do forum popmundo? Dołączyłam do kilku, ale tam nie ma linku napisz post.
Hej.
Nadejszła wiekopomna chwiłła.
Alicja ma 90 dni w popmundo. Kupiliśmy eksperymentalną płodność, ale chyba można użyć dopiero w 91 dniu
gry, bo narazie nawet nie możemy użyć
Nadejszła wiekopomna chwiłła.
Alicja ma 90 dni w popmundo. Kupiliśmy eksperymentalną płodność, ale chyba można użyć dopiero w 91 dniu
gry, bo narazie nawet nie możemy użyć
Słuchajta i uważajta. Seks z fanami skończył się u Krzysia chlamedią. Nie wiem jak go z tego wyleczyć,
bo nie musi być hospitalizowany. :D
bo nie musi być hospitalizowany. :D
uuuuuu to kiepsko. Moja postać Basia jest na to choróbsko zaszczepiona na szczęście.
A co do dzieci to ja chyba muszę kupić sztuczne zapłodnienie, bo mój obecny kochanek kiedy mam owulację,
nie loguje się wcale, albo co innego go zajmuje.
nie loguje się wcale, albo co innego go zajmuje.
I jeszcze dodam na przyszłość, jak będziecie starać się o poczęcie dziecka, to najlepiej przestawić status
na wyluzowany. Gdzieś wyczytałam na angielskim forum.
na wyluzowany. Gdzieś wyczytałam na angielskim forum.
Fantasmuś, kochanie, gdzie się na to zaszczepiłaś? W Warszawie nie ma szczepionki na chlamedieeeee! Ja
ie chcę umrzeeeć
ie chcę umrzeeeć
Będę aaaatąąąą. Kupiliśmy sobie ekstremalną płodność i się kochaliśmy. Ciekawe tylko, cz jej nie zaraziłem
:D
:D
No obyś mnie nie zaraził, bo umrę przed porodem, i nawet się nie dowiem czy to chłopiec czy dziewczynka
hehe
hehe
Nie wiem jak to się stało do końca. Zaszczepili mnie gdzieś w trakcie trasy koncertowej. Jakaś pielęgniarka
mnie dorwała, pobrała krew i zaszczepiła. Wygląda na to, że wbrew mojej woli,hahaha, ale na dobre wyszło.
mnie dorwała, pobrała krew i zaszczepiła. Wygląda na to, że wbrew mojej woli,hahaha, ale na dobre wyszło.
A poza tym gratuluję przyszłym rodzicom. :)
no kurdeee. Ja poszłam do szpitala i skontaktowałam sie z Marcinem Piechowiakiem. Pod linkie, jeżeli
potrzebujesz jakiekolwiek szczepionki, skontaktuj się z, link mną. :D No i co? Ten sukinkocidło, siedzi
sobie w rio dejaneyro, a mnie chlamydia wykańczaa, takie wpisy w dzienniku są. Wiem, że sam sobie krzysio
na to zapracował, ale, bez przesadyzmu, xdd, jak jesteś lekarzem to siedź na dupie, bo niewiaodm kiedy
kto chory sie trafi xD
potrzebujesz jakiekolwiek szczepionki, skontaktuj się z, link mną. :D No i co? Ten sukinkocidło, siedzi
sobie w rio dejaneyro, a mnie chlamydia wykańczaa, takie wpisy w dzienniku są. Wiem, że sam sobie krzysio
na to zapracował, ale, bez przesadyzmu, xdd, jak jesteś lekarzem to siedź na dupie, bo niewiaodm kiedy
kto chory sie trafi xD
No gratulacje, a ja już obchodzę dwudzieste urodzinki, jako carlo popper oczywiście:d
A zaczynałeś od ilu? Ja od 18.
sorry, 17