Ja gram w Popmundo od bardzo już długiego czasu i mogę powiedzieć,że dużo już przeszłam. Znam dość dobrze
tą grę, tylko reakcje miłosne są jeszcze dla mnie tajemnicą, bo się jescze nikt fajny nie trafił. :)
No i ni mam VIP. Moja postać to Łucja Tatar. Ma wprawdzie niewiele dni, ale to już kolejna, więc mam
doświadczenie. Z chęcią przyjmiemy jakigoś niezżeszonegodo zespołu Symfony of Night, muzyka klasyczna.Zapraszamy,
bo nasz zespolik pnie się po szczeblach rankingu, ale ostatnio musiałyśmy się z koleżanką pozbyć naszej
towarzyszki, bo się dawno nie logowała. nie śledziłam tego wątku do końca, bo jest mnustwo wpisow, ale
jedno Wam powiem: To nie jest tak, że jak mcie ustawiony np. priorytet Chodzić doPracy, to dostajesz wypłatę,
a jak nie masz, to nie dostajesz. To nie jest tak,że jak masz ustawione Grać na ulicy i jesteś w hotelu,
to tego nie robisz. To są "priorytety", a więc rzeczy, nad ktorymi postać się skupia, ale nie robi ich
"cały czas". Tak samo nie można na randce postawić komuś wina, obiadu itd, bo osoba, ktora zaprasza,
z automatu płaci na koniec rachunek za wszystko,co zostało zamowione, a my niemamy niestety kontroli
nad przebiegiem randki. Jedyne co, to chyba można faktycznie zamowić serenadę, ale to chyba nawet nie wpływa
na przebieg spotkania. Są takie priorytety, jak np. uczęszczanie na zajęcia na uniwersytecie, gdzie przebywanie
w
lokacj daje bonus do zdobywanej umiejetności, ale to zależy od konkretnego priorytetu. Bardzo dużo wyjaśnione
jest na Vikii Popmundo, także w pomocy samej gry. Ja wsystkiego dowidywałam się właśnie z tych stron,
a nie z forum. Ale jeżeli wy macie jakieś pytania, to śmiało do mniepiszcie. :)