Mam jeszcze jedno do was pytanko. Ile kosztuje VIP, bo nigdzie nie mogę się doczytać. Nie wiem czy uda mi sie zakupić bo nie prowadzę płatności internetowych, ale może ktoś mi zakupi przez swoje konto jak dobrze pujdzie.
To jest ileś euro, nie pamiętam teraz ile. Trzy z hakiem chyba.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Tak. Trzeba mieć konto paypal. 3 euro kosztowało dla nowicjuszy, przez 2 tygodnie od założenia konata. Tak to chyba 8 na ileś tam miesięcy, bądź ileś tam na rok. Wejdź w link sklep, tam zakup vipa, powinno pisać
Właśnie, ja chcę chociaż na 3 miesiące, tylko muszę ogarnąć kogoś z pay palem, bo te kody prepaid chyba do czegoś innego, a i tak na jakichś dziwnych zagranicznych stronkach.
Niestety nie. Kiedyś miałam, ale dzięki za dobre chęci. Muszę u siebie kogoś znaleźć. Dam kasę, ten ktoś mi tam przeleje i tyle. A jak nie to świat się nie zawali :)
Gracie w the great heist? Właśnie przeprowadziłam udany włam, ale jestem poszukiwana. Co mam teraz zrobić? Jak długo będą szukać, i czy mam wyjechać z miasta? please