Sprawdź, czy tę konsoletę napewno kupiłeś. W ciążę w dniu owulacj można zajść wlaśnie z VIP, a bez VIP trzeba kupić za kredyty ekstremalną Płodność lub Sztuczne Zapłodnienie. Ale nie wiem, bo ja dzieci nie mam ani VIP.
Czytałam i wszystko rozumiem, tylko nadal nie rozumiem jednego co powyżej pisałam. Skoro nie ma się VIPa, ani nie wykupi sie extremalnej płodności i sztucznego zapłodnienia to po jaki grzyb odblokowują się tamte interakcje i stan specjalny owulacja. To nielogiczne.
Hm... To już zależy generalni od.. tradycj moralnej. :) Wiesz, te interakcje odblokowują się po prostu po to, by... uprawiać seks. No nie oszukujmy się, gwiazdy tak mają, że seks nie oznacza dziecka. Wiele z nich go wręcz nie chce. To element Roleplayu.
Masz, tylko to się pojawia takim wpisem: Coś kapryśnie się dziś czuję. Jak wejdziesz wtedy w zakładkę ze zdrowiem to będzie tam stan specjalny owulacja. Nie miałam nigdy VIPa.
O proszę, to czegoś nowego się dowiedziałam! Ja myślałam, że to tak po prostu, że ma fochy, a ona w tym czasie cierpi z powodu szalejącyh hormonów!... Bezduszna ja! :)
Ja też mam dwie postaci na koncie. Można ih mieć maksymalnie 10 na koncie. Jedną mam z the great heist. I to wygląa tk, że logując się na swoje konto, na którym masz też postać z popmundo, zanim zaczniesz grać to nagłówkiem wybierasz sobie czy chcesz zagrać postai ze świata popmundo, czy z the great