Popmundo
Wróć do Gry tekstowe#601 fantasma467
Ja też mam 2 postacie w tych dwóch światach, ale na innych kontach, na innych mailach rejestrowane.
#602 fantasma467
A jak masz VIPa to ci działa na te dwie, czy musiałabyś zakupić osobno?
#603 Kasia
działa na dwi
#604 fantasma467
Aha fajnie.
#605 fantasma467
Kasia a próbowaliście afrodyzjaków? Czytałam, że zwiększają możliwości zajźcia w ciąże.
#606 Kasia
nie, bo nie wiem gdzie je kupić
#607 fantasma467
Może ktoś mi wyjaśni o co tu chodzi, jak to 1000 za 1000?
Kupon na kredyty (1000)
Ten kupon dodaje 1000 kredytów graczowi, który go odkupi. Te kredyty mogą zostać wykorzystane tak samo jak te, kupione w naszym sklepie. Kupon może być użyty wyłącznie przez prawowitego właściciela.
Kupon na kredyty (1000) kosztuje 1000 kredytów i 0,00 zł.
#608 Julitka
Skąd ta informacja? Przecież to nielogiczne jest!
Nie wiem, jak jest ze śmiercią, bo wszystkie postaci niestety porzucałam, a nie umierały.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#609 fantasma467
W zakładce produkty za kredyty, to jakiś błąd czy jak?
#610 fantasma467
Bezsens wydać tysiąc żeby mieć tysiąc, hahaha
#611 Kasia
słuchaaajcieee. A mój zepół i mej onki zaprosili n 6 grudnia do telewizji polskiej, SA :D o programu
o nastolatkah
#612 fantasma467
Fajnie, a ja mam w końcu kontrakt nagraniowy.
#613 Kasia
supeer
#614 ninka
jej super w mikołajki haha
#615 fantasma467
Hej, ile czekaliście na aktywację vipa? Ja zakupiłam i jeszcze nie mam.
#616 djsenter
Jakto a tak btw, kto ci dal kontrakt, jakas polska firma, czy cos zagranicznego
#617 fantasma467
Początku wiadomości nie zrozumiałam, a kontrakt zaproponowało mi studio ze Stambułu. poprzednie moje
pytanie nie aktualne. Mam już VIPa.
#618 fantasma467
Jeśli jakiś pan VIp chce założyć ze mną rodzinę to zachęcam do interakcji. Barbara Falkiewicz
#619 djsenter
Ja niestety teraz niemam vip, i nie bede mial przez jakis czas, bo zbieram na co innegoo.
#620 Julitka
No to jak już tak dajemy ogłoszenia matrymonialne, to młoda i obiecująca Łucja Tatar (bez VIP) poszukuje
także... hm... partnera. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.