Ja też mam 2 postacie w tych dwóch światach, ale na innych kontach, na innych mailach rejestrowane.
A jak masz VIPa to ci działa na te dwie, czy musiałabyś zakupić osobno?
Aha fajnie.
Kasia a próbowaliście afrodyzjaków? Czytałam, że zwiększają możliwości zajźcia w ciąże.
Może ktoś mi wyjaśni o co tu chodzi, jak to 1000 za 1000?
Kupon na kredyty (1000)
Ten kupon dodaje 1000 kredytów graczowi, który go odkupi. Te kredyty mogą zostać wykorzystane tak samo jak te, kupione w naszym sklepie. Kupon może być użyty wyłącznie przez prawowitego właściciela.
Kupon na kredyty (1000) kosztuje 1000 kredytów i 0,00 zł.
Kupon na kredyty (1000)
Ten kupon dodaje 1000 kredytów graczowi, który go odkupi. Te kredyty mogą zostać wykorzystane tak samo jak te, kupione w naszym sklepie. Kupon może być użyty wyłącznie przez prawowitego właściciela.
Kupon na kredyty (1000) kosztuje 1000 kredytów i 0,00 zł.
Skąd ta informacja? Przecież to nielogiczne jest!
Nie wiem, jak jest ze śmiercią, bo wszystkie postaci niestety porzucałam, a nie umierały.
Nie wiem, jak jest ze śmiercią, bo wszystkie postaci niestety porzucałam, a nie umierały.
W zakładce produkty za kredyty, to jakiś błąd czy jak?
Bezsens wydać tysiąc żeby mieć tysiąc, hahaha
słuchaaajcieee. A mój zepół i mej onki zaprosili n 6 grudnia do telewizji polskiej, SA :D o programu
o nastolatkah
o nastolatkah
Fajnie, a ja mam w końcu kontrakt nagraniowy.
Hej, ile czekaliście na aktywację vipa? Ja zakupiłam i jeszcze nie mam.
Początku wiadomości nie zrozumiałam, a kontrakt zaproponowało mi studio ze Stambułu. poprzednie moje
pytanie nie aktualne. Mam już VIPa.
pytanie nie aktualne. Mam już VIPa.
Jeśli jakiś pan VIp chce założyć ze mną rodzinę to zachęcam do interakcji. Barbara Falkiewicz
Ja niestety teraz niemam vip, i nie bede mial przez jakis czas, bo zbieram na co innegoo.