Transcription
Jeszcze mam powiedzieć taki sen, który mi się ostatnio przyśnił, tej nocy i to tak, śniło mi się, że nie mogłem zasnąć, po prostu byłem, nie wiem, byłem mega rozbudzony, leżałem w łóżku, ale sen nie przychodził, oczywiście śniło mi się, tak?
No i wyciągnąłem sobie iPhona i zaczęłam coś, jakichś audiobooków, coś po internecie grzebać, coś tam, jakichś opowiadań na YouTubie słuchać i tak, i inne tego typu rzeczy, no i zasypiam, no i, znaczy nie, no i po jakimś czasie słyszę kroki rodziców,
a tak więc szybko chowam iPhona pod poduszkę i...
i udaję, że śpię, i zasypiam, a i w tym śnie, śni mi się coś niekonkretnego, czego już nie pamiętam, ale pamiętam, że coś tam przeżywałem, jakąś przygodę albo coś i nagle, i nagle, taką pauzę cichutką zrobię, żeby było,
no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i, no i.
Tracę...
Tracę poduszkę, tracę kołdrę i słyszę głos mamy, żebym się zbierał do szkoły.
Heh.
Powiem szczerze, że mama mnie tak zawsze budzi, jak...
jak idziemy do szkoły, to mama mnie tak zawsze budzi, że ściąga ze mnie najpierw poduszkę, potem kołdrę.
Właściwie poduszkę to od niedawna ściąga, bo kiedyś ściągała tylko kołdrę, ale ja...
...
...potrafię się nią tak czasem...
że się nie udaje jej tej kołdry ściągnąć, więc ściąga poduszkę.
Pamiętam jak kiedyś się obudziłem, toczyłem wojnę z małą mamą i wyrywała tą poduszkę,
ale to już tam nie będę tylko opowiadał, bo to jest trochę taki off-top robię,
więc generalnie to był taki sen taki dziwny, ale był.