Forum

Wasze sny

Forum mieszane

Poprzednia 4 / 18 Następna

lukasz1993258

#61 ·

Transcription

Nie no, to ja tylko mam tak, że nie mam czegoś takiego, co Ty mówiłeś, że najpierw masz świadomość, że panienka idzie, a potem idzie. Ja po prostu mam coś takiego, że ja po prostu jak mi się na przykład czyni scena, że jestem na dworze, to po prostu ja normalnie czuję się tak, jakbym szedł po tym dworze. Normalnie idę, tak? Tego, że najtrudniej jest jak, że powiem tak, mam coś takiego, że niby mi się śni coś, a i tak jestem świadomy tego, że to jest tak naprawdę sen. I na przykład jeśli śni mi się coś takiego, nie wiem, strasznego, coś, czego za wszelką cenę nie chciałbym w ogóle przeżyć, to za wszelką cenę próbuję się z tego stworzyć. No tylko, że wyrwanie się z tego snu, no jest ciężkie w tym momencie, bo no nie umiem, po prostu nie miałem tak, żeby jednak pójść na swoim. No to tyle.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

kmicic92

#62 ·

Transcription

Ja jak zasypiam, to na przykład czuję, że leżę w łóżku, ale już coś zaczyna tam się śnić, ale jeszcze tak jestem pomiędzy jednym a drugim, jakby pomiędzy snem a prawdą, tym rzeczywistością jeszcze i to tak się miesza na początku.

lukasz1993258

#63 ·

Transcription

Też tak czasem dbam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

DJGraco

#64 ·

Transcription

Я так сам.

kmicic92

#65 ·

Transcription

Albo jak się budzę, to tak coraz bardziej się to ścisza, to ten sen, tak coraz bardziej się to wszystko oddala.

lukasz1993258

#66 ·

Transcription

Nie, to ja tak, żeby mi się ten sen tak ściszał po przebudzeniu nie miałem, po prostu się nagle budziłem i już było po wszystkim.

kmicic92

#67 ·

Transcription

No to u mnie czasami też tak było, nie? Ale tak... Zwykle to tak powoli jest. Nie tak nagle.

lukasz1993258

#68 ·

Transcription

Nie, to ja tak nigdy nie miałem, tylko czasami miałem tak po prostu, że po prostu coś mi się śniło i jednocześnie byłem świadomy tego, że jestem normalnie na łóżku, tylko że w tym śnie było coś takiego, że niestety, ale nie mogłem się w ogóle ruszyć. Tak jakby mnie sparaliżowało coś, czy jakoś tak.

kmicic92

#69 ·

Transcription

To mam to samo, nie? Tak, tak, chciałem się na drugi bok odwrócić i nie mogłem. Tak w głowie to wszystko, jakieś odgłosy, tak jakbym miał słuchawki na uszach. Czuję, że jeszcze mam tą świadomość, że leżę po prostu na łóżku, nie? Ale już tak jakby, no, coś tam słyszę.

lukasz1993258

#70 ·

Transcription

A nie, to ja po prostu czasami mam też tak, że leżę, leżę, leżę i nagle mam takie wrażenie, jakby ktoś biegł do mnie tak, tak nagle, tak się nagle tak, nie umiem tak wyjaśnić, takie drgawe, takie drgawki mam jakby. Czasami takie coś mam, to jest takie dziwne uczucie, że po prostu leżę, leżę, leżę, leżę, leżę, leżę, zapada się, zapada się, takie wrażenie, że ktoś biegnie na mnie i takie nagle, takie drgawki mam, takie bardzo dziwne, niezbyt przyjemne uczucie, ale rzadko kiedy takie coś mam.

kmicic92

#71 ·

Transcription

A czasami to nie pamiętasz, kiedy zasnąłeś, nie? Po prostu tak, no, nagle. I też, no, albo coś takiego też jest, że, no, że tak ci się dobrze, dobrze tak nagle robi, tak dobrze i... I nagle zasypiasz.

lukasz1993258

#72 ·

Transcription

czy ja wiem, czy tak mi się robi dobrze czasami też tak mam po prostu, że nie pamiętam kiedy zasnę po prostu się kładę i nagle jest rano tak to szybko, wszystko szybko leci że człowiek sobie nagle nie zdaje sprawy z tego w ogóle ile przespał a czuję się tak wypoczęty tak wyspany taki uśmiechnięty kładzie się na przykład o dwudziestej pierwszej coś nagle się budzisz ósma rano i to jest tak szybkie i nawet nie pamiętasz co ci się wtedy wówczas śniło

kmicic92

#73 ·

Transcription

Bo jak śpisz, to tak mija, tak ci się wydaje, że to tak już tak minęła cała noc i nagle rano już, o kurczę, kurczę, tak to zleciało.

lukasz1993258

#74 ·

Transcription

No i tak nagle, tak nagle się kładziesz, jest ci cieplutko, jesteś taki po takiej świeżej kąpieli, kładziesz się, jest ci cieplutko, wtulaś się w kołderkę, a tu nagle trzeba wstać. No i po sprawie. No i to by było na tyle.

kmicic92

#75 ·

Transcription

W zimie to było najgorzej, spod tej kołdry, tak ciepło pod tą kołdrą, tak już się nagrzało i kurczę. Jeszcze ciemno było. A człowiek to powinien wstawać, jak już jest winno, kurczę. To powinno tak być. Na szczęście już może się niedługo ta zima cała skończyć. No ale to... No, także jeszcze co do tak snów ostatnio, co to było. Nie pamiętam jakoś tego tak ostatnio, co to było za bardzo. Chociaż nie wiem, czy tutaj już to opowiadałem, ja to gdzieś już opowiadałem, że jestem w laskach, czy gdzieś w klasie to było jakieś, siedzę. Nagle pani przychodzi. Wchodzi, wchodzi do tej klasy, mówi, żebym się szykował, żebym szedł do szatni, czekał, bo ma przyjść córka Jana Pawła II. Nie wiem skąd, skąd się nagle wzięła córka Jana Pawła II. Naprawdę nie wiem.

DJGraco

#76 ·

Transcription

Kurcze, ja ostatnio miałem jakieś dziwne sny po prostu, nie wiem co się ze mną dzieje, ale przejdźmy do rzeczy. Ostatnio śniło mi się, że popsuła mi się maszyna Braille'owska, innej nocy mi się śniło, że komputer mi się psuł, że obciążenie procesora było 300%, wiem, że to niemożliwe, ale w snach jest wszystko możliwe. Jeszcze ostatnio mi się śniło, że, zaraz, co to mi się śniło, ostatnio mi się jeszcze śniło w wiadomościach, nie wiem czy słuchaliście wiadomości, ale w wiadomościach był zamach na siedzibę Facebooka, to mi się śniło, że byłem pracownikiem i że był ten zamach, zostałem rany w głowie i się obudziłem. Ja po prostu nie wiem, bo ja ostatnio mam takie dziwne sny. Jak mi się jeszcze coś przypomni, to powiem.

kmicic92

#77 ·

Transcription

No, to mi się śniło, że w laskach, że było jakieś takie przejście gdzieś, jakieś takie podziemne, jakieś drzwi ukryte, że mogłem się do mojego domu w parę minut dostać. To jest takie było też fajne.

daszekmdn

#78 ·

Transcription

Hehe, zamach na Facebooka. Ciekawie to udziało wyglądać, ciekawe jak sobie to wyobraziłeś w sumie. Z tym zamachem na Facebooka. Ja mam ostatnio takie poryte sny, że wolę o nich nawet nie wspominać momentami.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Puszkin

#79 ·

Transcription

Ja kiedyś miałem taki sen, że mogłem się łatwo teleportować do domu, niczym Harrym Potterze. To było fajne. Ja sobie sam decydowałem kiedy jestem w internecie, a kiedy w domu.

daszekmdn

#80 ·

Transcription

Szkoda, że to nie jest możliwe, bo mieć możliwość teleportowania się to już coś, szkoda, że nie wymyślili tego jeszcze, że nie opracowali czegoś takiego i ciekawych, że kiedyś w ogóle opracują.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Poprzednia 4 / 18 Następna