Wątki archiwalne

Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)

Założony przez pajper 1101 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 54 z 56

#1061 1 polubienie

W kompie mamy kolejny rodzaj głośności. Co to takiego i na ile miałem ustawione?
Tyflogłośność suwak 100%

#1062 1 polubienie

Głośność screenreadera.
-- (johnson):
W kompie mamy kolejny rodzaj głośności. Co to takiego i na ile miałem ustawione?
Tyflogłośność suwak 100%

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1063 1 polubienie

No tak. Dla czego na to nie wpadłem, ale zara. To jakieś inne okno, hmmm. xd

#1064 2 polubienia

Przeglądam wątki na RadioPolsce:
Wolne Radio Maryja.
Czyli co, Rydzyk odszedł i przestawili się na heavy metal?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1065 1 polubienie

Chciał byś nie? :)
-- (daszekmdn):
Przeglądam wątki na RadioPolsce:
Wolne Radio Maryja.
Czyli co, Rydzyk odszedł i przestawili się na heavy metal?

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1066 3 polubienia

to zdarzyło się dosłownie przed chwilą
Przeglądam listę zalogowanych użytkowników na eltenie i:
Matid25: He he rasizm. Bo się przy okazji nowy komentarz pojawił w tym wpisie

#1067 1 polubienie

Nie wiedziałem, że wolno już nadawać ludziom imiona jak wersje ulubionych programów:
Channel message from Paulinux: REAPER v6.08/x64
Pytałem Paulinux jak ktoś się nazywa, i postanowiła wkleić mi to na czat.
W tym samym momencie odpaliłem reapera.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1069 3 polubienia

Czytam tekst o edukacji seksualnej. W środek tekstu wcięło się powiadomienie z Eltena i wyszło następująco.

O długość i obwód, bo z jakiegoś powodu przyjęliśmy rozmiar penisa za wyznacznik męskości. Często wstydzą się tego, że mają niższe libido niż partnerka, a to zupełnie normalne. Różne dziwne rzeczy, które wyprawiają wasze koty. O problemy ze wzwodem i zbyt szybkim wytryskiem.
O to, jak sprawić przyjemność partnerce lub partnerowi.

#1070 1 polubienie

Nieeee
-- (Zuzler):
Czytam tekst o edukacji seksualnej. W środek tekstu wcięło się powiadomienie z Eltena i wyszło następująco.

O długość i obwód, bo z jakiegoś powodu przyjęliśmy rozmiar penisa za wyznacznik męskości. Często wstydzą się tego, że mają niższe libido niż partnerka, a to zupełnie normalne. Różne dziwne rzeczy, które wyprawiają wasze koty. O problemy ze wzwodem i zbyt szybkim wytryskiem.
O to, jak sprawić przyjemność partnerce lub partnerowi.

--

#1071 3 polubienia

Elten z nvda potrafią tworzyć wątki.
Osoby, z którymi chcielibyśmy nawiązać kosmos.

#1072 1 polubienie

Ooo, ciekawy temat wątku.. 🙂-- (johnson):

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#1073 1 polubienie

Ale to nie takie głupie.
-- (johnson):

--

#1074 6 polubień

Sytuacja z przed chwili. Elten wcinający się w tekst
◾ możesz ukryć widoczność odbiorców wiadomości, w ten sposób każdy z nich będzie przekonany o otrzymaniu jedynej kopii wiadomości e-mail wysłanej tylko do niego (tzw. Mialczenie kota huga v3

#1075 9 polubień

Opis Wiolinistki z wątku "Pokażmy się sobie nawzajem" w połączeniu z Windowsem:
Mam bardzo małe dłonie i klawisze trwałe.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#1076 2 polubienia

– Jedźmy już. – Nie dawałem za wygraną, ale na próżno, bo zupełnie nie zwracali na mnie uwagi.
– Mieliście zrozumieć, że cała zagadka Trybecza to zwykła ściema. W stu procentach. Tutaj nie można się naprawdę zgubić, odległości z tekstów się nie zgadzają, jest mnóstwo wiosek i przysiółków – wyliczał na palcach.
– Można się zgubić w lesie, bez otwartych przestrzeni, sam to powiedziałeś – oponował Andrej.
Przenieś to powiadomienie do centrum akcji Button
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#1077 2 polubienia

Czytam, co na tvp hd
Ranczo 9
boska pusta

#1078 6 polubień

Piękna sklejka
No dobra, to @Balteam, nominuję cię do popełnienia cię wpisu tekstowego/głosowego, jak chcesz, o tym, skąt się wziął Pates
Happy hacking

#1079 1 polubienie

Bateria o pojemności 9,1 kWh z możliwością ładowania z gniazdka pozwala na przejechanie ok. skojarzenia. Hmmm. Przejechać to hyba na około, hyba że ze skojażeniem jest jakoś inaczej.

#1080 1 polubienie

To bardzo dostępne narzędzie do chrome-error://chrome-web-data
Happy hacking