Czytam sobie o aktorach grających w Detektywach i W11. I oto taka zgrywka: Przez 24 lata była policjantką, początkowo w wydziale dochodzeniowym, później w wydziale wyświetlania spersonalizowanych reklam czy pomiaru preferencji odwiedzających naszą stronę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
No co, to już do reklamy internetowej nie mogła się przenieść? Wielu policjantów się, że tak powiem przebranżawia. Znałem nawet takiego, co poszedł na tą drugą stronę barykady.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Niedawno odkryłam, że Elten potrafi aktualizować sterowniki. Fajna opcja, nie powiem, szkoda, że nie istnieje. :) W tle puściłam oprogramowanie producenta do optymalizacji i wyszukiwania sterowników. Potem przeszłam na Eltena i weszłam w forum, a następnie w wątek. Nie chcący musiałam wcisnąć Ctrl+J, czego nie zauważyłam, ale w tym dokładnie czasie screenreader zaanonsował: "Dostępne są nowe sterowniki dla Twojego komputera. Kliknij te, które chcesz zainstalować.". W połączeniu ze świerszczykami z okienka wyboru w Eltenie yglądało to naprawdę tak, jakby Elten mi je zaproponował do wyboru. Czar się ulotnił, gdy ruszyłam strzałkami i zobaczyłam tylko numery postów. Ale przez jakieś 3 sekundy zamarłam w osłupieniu.
Jak my wszyscy, oni również z dnia na dzień musieli się dostosować do nowej “normalności”. Ogarnąć klawiatury mechaniczne zooma. Czyżby ludzie z tamtej ekipy zaczeli je robić?
Przeglądam blogi, i chciałem zobaczyć komentarze pod jednym postem. Gdy nacisnąłem Tabulator, Elten wciął się z godziną: 09:00. Przez kilka sekund miałem w głowie taką myśl: What the? Kto był tak mądry i nazwał się 09:00?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Czytam coś apropo arcade do domu. Oglądam filmik o najmniejszej na świecie z youtuba i co słyszę? Espeak samoistnie przełącza się na angielski. Jeszcze raz.