to zdarzyło się dosłownie przed chwilą Przeglądam listę zalogowanych użytkowników na eltenie i: Matid25: He he rasizm. Bo się przy okazji nowy komentarz pojawił w tym wpisie
Nie wiedziałem, że wolno już nadawać ludziom imiona jak wersje ulubionych programów: Channel message from Paulinux: REAPER v6.08/x64 Pytałem Paulinux jak ktoś się nazywa, i postanowiła wkleić mi to na czat. W tym samym momencie odpaliłem reapera.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Czytam tekst o edukacji seksualnej. W środek tekstu wcięło się powiadomienie z Eltena i wyszło następująco.
O długość i obwód, bo z jakiegoś powodu przyjęliśmy rozmiar penisa za wyznacznik męskości. Często wstydzą się tego, że mają niższe libido niż partnerka, a to zupełnie normalne. Różne dziwne rzeczy, które wyprawiają wasze koty. O problemy ze wzwodem i zbyt szybkim wytryskiem. O to, jak sprawić przyjemność partnerce lub partnerowi.
Nieeee -- (Zuzler): Czytam tekst o edukacji seksualnej. W środek tekstu wcięło się powiadomienie z Eltena i wyszło następująco.
O długość i obwód, bo z jakiegoś powodu przyjęliśmy rozmiar penisa za wyznacznik męskości. Często wstydzą się tego, że mają niższe libido niż partnerka, a to zupełnie normalne. Różne dziwne rzeczy, które wyprawiają wasze koty. O problemy ze wzwodem i zbyt szybkim wytryskiem. O to, jak sprawić przyjemność partnerce lub partnerowi.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Sytuacja z przed chwili. Elten wcinający się w tekst ◾ możesz ukryć widoczność odbiorców wiadomości, w ten sposób każdy z nich będzie przekonany o otrzymaniu jedynej kopii wiadomości e-mail wysłanej tylko do niego (tzw. Mialczenie kota huga v3
– Jedźmy już. – Nie dawałem za wygraną, ale na próżno, bo zupełnie nie zwracali na mnie uwagi. – Mieliście zrozumieć, że cała zagadka Trybecza to zwykła ściema. W stu procentach. Tutaj nie można się naprawdę zgubić, odległości z tekstów się nie zgadzają, jest mnóstwo wiosek i przysiółków – wyliczał na palcach. – Można się zgubić w lesie, bez otwartych przestrzeni, sam to powiedziałeś – oponował Andrej. Przenieś to powiadomienie do centrum akcji Button
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Bateria o pojemności 9,1 kWh z możliwością ładowania z gniazdka pozwala na przejechanie ok. skojarzenia. Hmmm. Przejechać to hyba na około, hyba że ze skojażeniem jest jakoś inaczej.