rt @Rozmowa_RMF: Wiceminister @MSZ_RP @marcin_przydacz w #RozmowaRMF: Dyskusja nad projektem ustawy o służbie zagranicznej odbędzie się w Sejmie kilka sekund temu.
Dwie rzeczy typu elten skomunikowany ze stroną i sygnatura poprzednika z nickiem w kolejnym poście. Najpierw muszę cię przeprosić za mojego kompa z eltenem na pokładzie, który próbował hmmm... opisać twój wygląd, albo cię nazwać. Wredna, koścista julitka. Co dalej z eltenem 2.4 Elten 2.4 i co dalej. Z gwarancją bezpieczeństwa Michael wraca z Sycylii.
Ooo, ktoś tu ogląda klasyki. -- (johnson): Dwie rzeczy typu elten skomunikowany ze stroną i sygnatura poprzednika z nickiem w kolejnym poście. Najpierw muszę cię przeprosić za mojego kompa z eltenem na pokładzie, który próbował hmmm... opisać twój wygląd, albo cię nazwać. Wredna, koścista julitka. Co dalej z eltenem 2.4 Elten 2.4 i co dalej. Z gwarancją bezpieczeństwa Michael wraca z Sycylii.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Jak wejdziecie na strone foobara zobaczycie to. This site exists as a community portal for all things to do with audiogames. Here you will find news, articles, an active community forum and our database of over 500 titles on platforms from Microsoft Windows to iOS. Wychodzi na to, że pawłowski zamienił się z nimi domenami.
Ruszyłem omyłkowo touchpadem i, przeszukując forum propozycyjne Eltena, usłyszałem: Wiadomość grupy: OK miast Developer Command Prompt. Ze 3 sekundy miałem błąd w mózgu i zastanawiałem się, jakim cudem do słownika Eltena mogło trafić wyrażenie "Developer command prompt". :)
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
This site uses cookies to enhance your experience.