Wątki archiwalne

Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)

Założony przez pajper 1101 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 53 z 56

#1041 1 polubienie

Super! :)
Give me a sign.

#1042 2 polubienia

rt @Rozmowa_RMF: Wiceminister @MSZ_RP @marcin_przydacz w #RozmowaRMF: Dyskusja nad projektem ustawy o służbie zagranicznej odbędzie się w Sejmie kilka sekund temu.

#1043 3 polubienia

Może to nic śmiesznego no ale... Przeglądam zalogowanych użytkowników i wyszło mi cośtakiego: Żywek, niech was pochłonie Alissa.
Give me a sign.

#1044 2 polubienia

Dwie rzeczy typu elten skomunikowany ze stroną i sygnatura poprzednika z nickiem w kolejnym poście.
Najpierw muszę cię przeprosić za mojego kompa z eltenem na pokładzie, który próbował hmmm... opisać twój wygląd, albo cię nazwać.
Wredna, koścista julitka.
Co dalej z eltenem 2.4
Elten 2.4 i co dalej. Z gwarancją bezpieczeństwa Michael wraca z Sycylii.

#1045 2 polubienia

wredna, to może jest, koścista nie aż tak bardzo, ale mi to odpowiada. Zaraz chyba zmieniam sygnaturę.
po co mi sygnatura?

#1046 1 polubienie

Twblue w zmowie z wikipedią.
Do polski trafi przycisk ukryj.

Ooo, ktoś tu ogląda klasyki.
-- (johnson):
Dwie rzeczy typu elten skomunikowany ze stroną i sygnatura poprzednika z nickiem w kolejnym poście.
Najpierw muszę cię przeprosić za mojego kompa z eltenem na pokładzie, który próbował hmmm... opisać twój wygląd, albo cię nazwać.
Wredna, koścista julitka.
Co dalej z eltenem 2.4
Elten 2.4 i co dalej. Z gwarancją bezpieczeństwa Michael wraca z Sycylii.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

A leciało na superpolsacie to czemu nie obejżeć.

Układy wątków są fajne.
Poszukuję dodatek do nvda.
Sory, ale to hyba nie na forum o eltenie dla windowsa.

Ja tam chyba mam na dysku, w każdym razie książkę na pewno.
-- (johnson):
A leciało na superpolsacie to czemu nie obejżeć.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1051 1 polubienie

Nowy program na jedynce i nowy odcinek kasty.
Jaka rozrywka. Zła pusta.

#1052 2 polubienia

Blindshell classic doczekał się przeglądarki internetowej. Prosi o pomoc Kusego, który wymyśla sposób, jak można zwrócić na to uwagę społeczeństwa.

#1053 2 polubienia

Machnęło mi się telefonem i wyszło:
Przesuń, aby zmniejszyć czwartek, czwartego lutego.
Happy hacking

No to co. Cofnięcie może pomoże kusemu bardziej zwrócić uwagę społeczeństwa.

Ale Kusy chyba nie żyje.

No nie żyje.
Give me a sign.

Może potrafii z zaświatem gadać.

Zdaje mi się, że najpierw powinienem usłyszeć co to, a później typ. Było odwrotnie.
sportowe segmentu C Elektryczne kołnieżyki.

Jak wejdziecie na strone foobara zobaczycie to.
This site exists as a community portal for all things to do with audiogames. Here you will find news, articles, an active community forum and our database of over 500 titles on platforms from Microsoft Windows to iOS.
Wychodzi na to, że pawłowski zamienił się z nimi domenami.

#1060 3 polubienia

Ruszyłem omyłkowo touchpadem i, przeszukując forum propozycyjne Eltena, usłyszałem:
Wiadomość grupy: OK miast Developer Command Prompt.
Ze 3 sekundy miałem błąd w mózgu i zastanawiałem się, jakim cudem do słownika Eltena mogło trafić wyrażenie "Developer command prompt". :)
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.