Wątki archiwalne

Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)

Założony przez pajper 1101 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 20 z 56

#381 1 polubienie Edytowano

Taaak. OO, może Dawid dla użytkowników wspierających Eltena by takie uszył. ;)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#382 2 polubienia

Kurde, fajne by to było, albo w czarnodruku nadruk, albo w brajlu z cekinów
Happy hacking

#383 2 polubienia

Z Eltena i jego wtrąceń.

Masz kurde problem, potworny problem, ale co ja ci mogę powiedzieć?
Po prostu...
Otrzymałeś nową wiadomość.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#384 2 polubienia

:D :D :D Świetne!
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#385 2 polubienia

Gram w crazy party i?
Bonus: Otrzymałeś nową wiadomość!
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#386 1 polubienie

Gram w Crazy party, testuję sobie spolszczenie i napisałem cos na czacie a tu?
Merdante powiedział: Nie można użyć tej karty. :D Padłem

:D :D :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#388 1 polubienie

Pracuję ja sobie teraz, otwieram jakąś tam stronę i słyszę: Welcome to Okline | Okline, Sławomir Agaciński Efektum jest dostępny. Fajnie wiedzieć, że na tej stronie akurat. :D

Anna Frankowska

#389 1 polubienie

Odpinam wczoraj odtwarzacz od komputera, wchodzę w zasobnik, klikam na bezpieczne usuwanie sprzętu i słyszę: Urządzenie może być jęte. Zachciało mu się wskoczyć o jakaś część komunikatu dalej tak sobie z marszu. :D
May the force be with you.

Rozmawiam z kimś i: może tak to powinno się nazywać? W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis.

#391 2 polubienia

Wybierz temat: Propozycja: usuwanie schematów dźwiękowych . Autor:Forum.

Oo! Nie wiedziałem, że forum zaczęło udzielać się na forum! :D

W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis. 15 pkt

#393 2 polubienia

wszystko wiem, na twoim blogu pojawił się nowy komentarz xd

fajne
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

#395 2 polubienia

Nie wiem czy to podchodzi ale opowiem sytuację sprzed 30 sekund. Gadam sobie z pewnym użytkownikiem na temat zepsutego generatora tematów dźwiękowych i mówię, znaczy piszę, że chyba zrobię go ręcznie. A za chwilę dostaję powiadomienie że w śledzonym wątku pojawił się nowy wpis, a patrzę a tam Nuno w wątku pls generator napisał "No musisz ręcznie" :DDD
Happy hacking

#396 2 polubienia

XDDD

#397 1 polubienie

Jak witam na forum głosowym, coś znów z imieninami było ale byłem na tyle zmęczony że nie pamiętam.

Rozmawiam z kimś na TT:

Przenosimy instancje streamującą na jego prywatny kanał, bo otrzymałeś nową wiadomość.

#399 2 polubienia

Pulpit lista. Propozycja, sposób na zwalczanie spamerskich kont
Happy hacking

#400 1 polubienie

Hmm. Przeglądam Sobie ankietę z zeszłego roku, o becie Eltena, a tu nagle.
Gdybyś miał/miała wybrać jedną funkcję, która jeszcze zawita w Eltenie 2.0, co by to było? W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis! :D Ciekawa funkcja, no nie?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.