Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Wróć do Wątki archiwalne#361 misiek
Chyba tą Kingusiem, lub tą Kingusią.
#362 hryniek
Aaa, bo to gender było, może by ich tak z Lolitem zpiknąć.
#363 lwica
No widzisz, i się zmieniło!
--Cytat (jamajka):
wszystko się zmienia, nawet w tej chwili. Otrzymałaś nową wiadomość.
--Koniec cytatu
#364 hryniek
Przechodzę sobie szybko po eltenie i... Wyszło focha. :P :P, ah ten Elten.
#365 hryniek
Czytam tu sobie komentarze na blogu i taka sytuacja:
Jak wspomniałam we wpisie: otrzymałeś nową wiadomość.
#366 Paulinux
A ja jak ostatnio odpalałam sobie Ubu z pendriva bo potrzebowałam coś zrobić po Linuxowemu, to nie skonfigurowałam tam ustawień i mi czytało każdy naciśnięty klawisz nawigacji i ze strony głównej zrobiła się strona głucha
#367 DJGraco
--Cytat (Paulinuxx):
A ja jak ostatnio odpalałam sobie Ubu z pendriva bo potrzebowałam coś zrobić po Linuxowemu, to nie skonfigurowałam tam ustawień i mi czytało każdy naciśnięty klawisz nawigacji i ze strony głównej zrobiła się strona głucha
--Koniec cytatu
:D :D :D :D leżę!
To jak strona głucha, to pewnie nic nie reagowała na wciskane klawisze :D
#368 Paulinux
albo miała aparat słuchowy i chciała zaszpanować że wszystko rozumie i powtarzała klawisze
#369 gumeczka3
ha ha ha
#370 piter9521
Do prawdziwej kradzieży potrzebne jest jeszcze login hasło do konta. Jak nie przekazać go złodziejowi? Wystarczy nie dać się zainfekować trojanem i nie dać się złapać na phishing.
O tym jak tego dokonać napisaliśmy już wiele na naszych łamach, ale jeśli chciałbyś dostać te informacje “w pigułce” w przystępnej formie, tak żeby nawet osoba nietechniczna zrozumiała czego nie powinna robić w internecie, to zapraszamy na nasz wykład pt. “
W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis.
#371 daszekmdn
Doooobre
#372 hryniek
Dnia 28 lutego 1944 roku nastąpiło spotkanie zespołu niszczycieli z krą
żownikami „Nasłwille" i „Phoenix", którym towarzyszyły trzy kolejne ni
szczyciele. Na pokładzie krążownika „Phoenix" znajdowali się generał
MacArthur i admirał Kinkaid, obaj przejęci losami całej operacji Elten.
#373 matius
hahahahahahah. Operacja Elten.
#374 Celtic1002
Haaah. :D
Anna Frankowska
#375 Paulinux
Jeśli znacie blog DJSentera to wiecie, że jest tam wpis zatytułowany no co za kretyn :D. Miałam wolne łącze, i to weszło w najmniej spodziewanym momencie. Pisałam sobie z jedną osobą na fb, załóżmy Cyprian Kamil Norwid. No i przechodz,ę alt tabem i słyszę Cyprian Kamil Norwid no co za kretyn :D
#376 daszekmdn
śliczne
#377 DJGraco
Gram na CP i Abdullah powiedział: Elten
:D
#378 lwica
Bluzeczki z długim rękawkiem, kródkim rękawkiem, na ramiączkach, i w śledzonym wątku pojawił się nowy wpis. Faaajne, Ja chcę taką bluzkę!
#379 johnson
Trzema podstawowymi cechami odr�niaj�cymi Usenet od innych tego rodzaju us�ug s�: w śledzonym wątku pojawił się nowy wpis.
#380 daszekmdn
@Lwica wiesz, zawsze możesz poprosić o taki nadruk na bluzce xDD