A ja jak ostatnio odpalałam sobie Ubu z pendriva bo potrzebowałam coś zrobić po Linuxowemu, to nie skonfigurowałam tam ustawień i mi czytało każdy naciśnięty klawisz nawigacji i ze strony głównej zrobiła się strona głucha
--Cytat (Paulinuxx): A ja jak ostatnio odpalałam sobie Ubu z pendriva bo potrzebowałam coś zrobić po Linuxowemu, to nie skonfigurowałam tam ustawień i mi czytało każdy naciśnięty klawisz nawigacji i ze strony głównej zrobiła się strona głucha
--Koniec cytatu
:D :D :D :D leżę!
To jak strona głucha, to pewnie nic nie reagowała na wciskane klawisze :D
Do prawdziwej kradzieży potrzebne jest jeszcze login hasło do konta. Jak nie przekazać go złodziejowi? Wystarczy nie dać się zainfekować trojanem i nie dać się złapać na phishing. O tym jak tego dokonać napisaliśmy już wiele na naszych łamach, ale jeśli chciałbyś dostać te informacje “w pigułce” w przystępnej formie, tak żeby nawet osoba nietechniczna zrozumiała czego nie powinna robić w internecie, to zapraszamy na nasz wykład pt. “ W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Jeśli znacie blog DJSentera to wiecie, że jest tam wpis zatytułowany no co za kretyn :D. Miałam wolne łącze, i to weszło w najmniej spodziewanym momencie. Pisałam sobie z jedną osobą na fb, załóżmy Cyprian Kamil Norwid. No i przechodz,ę alt tabem i słyszę Cyprian Kamil Norwid no co za kretyn :D