"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Pracuję ja sobie teraz, otwieram jakąś tam stronę i słyszę: Welcome to Okline | Okline, Sławomir Agaciński Efektum jest dostępny. Fajnie wiedzieć, że na tej stronie akurat. :D
Odpinam wczoraj odtwarzacz od komputera, wchodzę w zasobnik, klikam na bezpieczne usuwanie sprzętu i słyszę: Urządzenie może być jęte. Zachciało mu się wskoczyć o jakaś część komunikatu dalej tak sobie z marszu. :D
Nie wiem czy to podchodzi ale opowiem sytuację sprzed 30 sekund. Gadam sobie z pewnym użytkownikiem na temat zepsutego generatora tematów dźwiękowych i mówię, znaczy piszę, że chyba zrobię go ręcznie. A za chwilę dostaję powiadomienie że w śledzonym wątku pojawił się nowy wpis, a patrzę a tam Nuno w wątku pls generator napisał "No musisz ręcznie" :DDD
Hmm. Przeglądam Sobie ankietę z zeszłego roku, o becie Eltena, a tu nagle. Gdybyś miał/miała wybrać jedną funkcję, która jeszcze zawita w Eltenie 2.0, co by to było? W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis! :D Ciekawa funkcja, no nie?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
This site uses cookies to enhance your experience.