Nie wiem czy to podejdzie pod temat, ale... Elten dostał chyba nowy temat dźwiękowy, taki bardzo nieoficjalny. Uruchomiłem moją starą Nokię E52 dla kilku testów. Telefon się włączył i zadzwonił starym Nokiowskim dzwonkiem na SMS. W chwili, w której dźwięk rozbrzmiał, wtrącił się Elten: Otrzymałeś nową wiadomość.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
A ja bym ten temat połączył z dźwiękami Sony Ericssona, bo Sony miało fajniejsze dźwięki ostrzerzeń i klawiatury, albo jeszcze lepiej- dźwięki klawiatury bym wziął ze starych zwykłych nokii nie symbianowych.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Czytam książkę. - Już mi to mówiłeś. W śledzonym wontku pojawił się nowy wpis.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."