Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Wróć do Wątki archiwalne#221 hryniek
Czytam wpisy na blogach, Teamtalk jak zwykle dobija swoim istnieniem i w pewnym momencie: Papieros koll recenzja :D
#222 daszekmdn
Coooo? :D
#223 hryniek
CO wam się bardziej podoba: Kurwidok, czy czas na uruchomienie aplikacji? :P
#224 daszekmdn
Zdecydowanie to pierwsze. :D Po włożeniu płyty do napendu.
#225 Celtic1002
Haahahahahahahahahahaahahahaha.
Czytam sobie tekst i słyszę: "Czas się zatrzymał. W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis". :D
Anna Frankowska
#226 Paulinux
ooooohohohohooho dobre!
A ja czytam sobie taki oto tekst.
Z mężem znamy się od wielu lat. Coś tam coś tam jakaś opowieść. Załóżmy, że nazywa się on... tu chyba musiałam ruszyć touchpadem bo screenreader radośnie oznajmił jak nazywa się mój kumpel
#227 hryniek
TO ja też tam czytam tekst jakiś i... Ktoś tam tu imię i nazwisko powiedziała, że: otrzymałeś nową wiadomość.
#228 hryniek
ahhahaha, a teraz coś głupszego mi wyszło. Bo czytam swój ostatni post i było: Powiedziała, tutaj naciskam strzałkę w dół, no, ale co powiedziałą? A no powiedziala, że szczęście liczy się w kotach.
#229 Celtic1002
:D :D :D :D :D
Anna Frankowska
#230 johnson
Hmmm. Jak widać nvda uwielbia się jąkać. Czytam sobie o big benie a tu nagle za czasów panowaniaowaniaowaniaowania Elżbiety II.
#231 johnson
No proszę. Przeglądam sobie zalogowanych, elten z nvda chcą hyba zrobić ze mnie cyborga bo nazwali mnie electro johnson.
#232 Celtic1002
Hahahahahahahaha. :D :D :D
Anna Frankowska
#233 johnson
Ja rozumiem, że kombinuje się ze sztuczną inteligęcją, wirtualną rzeczywistością i jeszcze jakimiśtam wynalazkami medycznymi ale panowie. Nie na mnie te badania. Macie robaki, zwierzaki to w swoim labku wczepiajcie tą najróżniejszą elektronikę. :)
#234 misiek
Elektrojohnson- piękny nick.
#235 johnson
Może wykożystałbym gdzieś jako konto spamerskie, ale przynajmniej jak narazie nie tu.
#236 johnson
No proszę. Nie zwracałem na to uwagi, ale. Angielski daniel jest nieźle oblatany w informatyce i technice. Odkrył, że pliki mają ciśnienie. Może to trochę mało, bo tylko milibary, gb hyba czyta normalnie jak to powinno się po angielskiemu gadać.
#237 pajper
Hahahaha, a ja właśnie usłyszałem tak genialne wtrącenie, że dobrych kilka sekund zastanawiałem się, o co chodzi.
Bezbłędnie, bez chociażby śladu wcięcia się komunikatu.
Spider's web: Microsoft i Apple mają problem. Please specify another directory or run with -T .
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#238 daszekmdn
hahhhhahhaahhaaa
#239 jamajka
Mi ostatnio powiedziało: na twoim blogu pojawił się nowy komentarz, chyba z wieloma innymi rzeczami.
#240 johnson
Jak widać gadacze wiedzą więcej od nas. Hyba to jakiś nowy użytkownik, bo ja raczej kojażę iskierkę1983 a nie ajskierkę 1983