Haahahahahahahahahahaahahahaha. Czytam sobie tekst i słyszę: "Czas się zatrzymał. W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis". :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
ooooohohohohooho dobre! A ja czytam sobie taki oto tekst. Z mężem znamy się od wielu lat. Coś tam coś tam jakaś opowieść. Załóżmy, że nazywa się on... tu chyba musiałam ruszyć touchpadem bo screenreader radośnie oznajmił jak nazywa się mój kumpel
ahhahaha, a teraz coś głupszego mi wyszło. Bo czytam swój ostatni post i było: Powiedziała, tutaj naciskam strzałkę w dół, no, ale co powiedziałą? A no powiedziala, że szczęście liczy się w kotach.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Ja rozumiem, że kombinuje się ze sztuczną inteligęcją, wirtualną rzeczywistością i jeszcze jakimiśtam wynalazkami medycznymi ale panowie. Nie na mnie te badania. Macie robaki, zwierzaki to w swoim labku wczepiajcie tą najróżniejszą elektronikę. :)
No proszę. Nie zwracałem na to uwagi, ale. Angielski daniel jest nieźle oblatany w informatyce i technice. Odkrył, że pliki mają ciśnienie. Może to trochę mało, bo tylko milibary, gb hyba czyta normalnie jak to powinno się po angielskiemu gadać.
Hahahaha, a ja właśnie usłyszałem tak genialne wtrącenie, że dobrych kilka sekund zastanawiałem się, o co chodzi. Bezbłędnie, bez chociażby śladu wcięcia się komunikatu.
Spider's web: Microsoft i Apple mają problem. Please specify another directory or run with -T .
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.