Haha, pozdrawiam Dawida. :D Piszę ja sobie z nim wiadomości na twitterze, jestem sobie w folderze na dropboxie i oto, jak się wcięło. Dawid Pieper, coś bardzo dziwnego. Fajnie wiedzieć, że espeak uważa Dawida za coś bardzo dziwnego. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Właśnie padłam! :D No więc czytam sobie post. Że kobietka musi uśpić szczurka.I co. Nie wiem jak będę bez niego żyć. Jest moim oczkiem w dostępne są nowe aktualizacje.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
@Celtic1002 anty web o Tobie napisał xD. Przeglądam Twittera, a Celtic ma nick Andzia i wyszło: Antyweb, ; Nadchodzi lato, więc operatorzy przygotowali świetne oferty. Oto genialna Andzia. :D Złączyło się w 1 zdanie, bo szybko nacisnąłem strzałkę i w pierwszej sekundzie nie zajarzyłem :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P